Cena hrubej stavby poschodového domu

Dobry den, chcel by som sa informativne opytat na cenu hrubej stavby posch. domu s pultovou strechou, rozmer 9x12 plus 4x4 pristavba na prizemi. Material stien- tehla, strecha- Bramac 7 st. Dakujem za info.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den pre zostavenie cenovej ponuky je ideálne mať k dispozícii projektovu dokumentaciu aj výkaz výmer. Na základe týchto veci kde su jasne stanovene materiáli a ich výmera sa dá určit cena . Inak je to len cistý odhad alebo špekulácia zo strany potenciálnych pracovníkov resp firmy . ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nabytokmm Plne súhlasím so siamaro. Záleží aj na tom, či chcete stavať svojpomocne, alebo na kľúč. Radi Vám dom naceníme, keď nám pošlete projektovú dokumentáciu. v prípade, že máte len špecifikáciu materiálu, dá sa uobíť ponuka len na materiál. Prajem pekný deň :-)
Odpovedať
Stavame svojpomocne: -podorys 9x10m -1. poschodie + obytne podkrovie -tehla -strecha plechova sedlova jednoducha sklon 35 st -balkon v podkrovy + 1m k podorysu -deka 15cm nad 1. poschodim Uz sa skoro blizime k zaveru hrubej stavby a vychadzami to cca 24-25 tis , vratane poplatkov na povolenie (cca 250e), projektu (cca 1000 e), budy na stavbu (cca 250e), a prace (robi nam to povacsine rodina). Beton stale pohodlne pumpa, tipujem ze keby si clovek robi sam beton (ze ma mu kto pomoct) a mal by aj vlastne debnenie stropu, rucne vykopy, mohlo by to vyjst teoreticky aj lacnejsie... nemam ale zapocitane naradie! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?