Cena hrubej stavby 10,10x12,35m

Zdravím, nechali sme si od firmy nacenit hrubu stavbu po strechu bez krytiny, bez oken a a dveri. 12,35x10,10 + kotolna 3,95x5,90. Sedlova strecha. Cena je 55000€, zajimalo by mna či je to málo či vela či akurát. Stavat sa bude z Termalica tvárnic. Dakujem.
Odpovedať
@denisa_tatikova_schlosserova to ste si nechali vypracovať iba jednu ponuku od jednej firmy?
Odpovedať
Profilova fotka
Treba oslovit viac firiem aby ste to mali s cim porovnat, takto je to tazko povedat. Nenapisala aka stavba to bude z coho atd
Odpovedať
Ak nemáte výkaz výmer, tak si nechajte nacenit prácu zvlášť, každý to spočítá inak a za iné ceny, potom je v tom bordel. Nikto nevie čo máte v projekte,len ten čo si pozrie kompletný projekt dokáže odhadnúť cenu. Ako píše wavrinecova12 , oslovte viacero firiem a živnostníkov,potom uvidíte "realnu" cenu stavby.
Odpovedať
Profilova fotka
@denisa_tatikova_schlosserova To sú témy toto 🤌, ako ti radili daj si urobiť viacero ponúk a vyber tú najlepšiu na to nepotrebuješ nikoho aby ti radil. Bol by som zvedavý čo by si urobila keby niekto napísal že to je málo, zaplatila by si im 65-tisíc 🤔😁.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@denisa_tatikova_schlosserova podla mna je to bezna stavebna ponuka. Ale pocitaj si ze z tych 55tisic si 20tisic da do vrecka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?