Aký rozpočet na zobytnenie podkrovia?

Plánujeme nastavovať a zobytniť si podkrovie, vlastný samostatný vchod.... Rozloha cca 100metrov štvorcových, plán je mať dve izby, kupelna+wc,šatnik, kuchynu s obyvačkou otvorenu...Podlahu treba spevniť železobetonom...Kto má skusenosti s niečim takýmto...1,5mil bude stačiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Presne niečo takéto plánujeme aj my. Tak isto sa neviem dopátrať niekoho , kto už niečo takéto robil. A rozpočet máme rovnaký...
Odpovedať
My sme začali robiť podkrovie v septembri s tým že sme zrútili pôvodnú strechu, poviazali železo, zabetónovali,zhruba 1,5 vymurovali do výšky, postavili krov a zakrali kritinou. Od novembra stojíme nakoľko došiel kapitál a čakáme na hypotéku. Zatiaľ nás to všetko stálo cca 700tis korún a to sme kopu robyty robili svojpomocne. Takže nás celá nová bytová jednotka bude stáť zrejme 2mil s tým že tam budeme mať kuchyňu sobývačkou, špajzu, wc, kúpelňu, 3 izby a to všetko o rozlohe 160 m2 + 3 balkóny. a samozrejme samostatný vchod. Dúfam, že som aspoň trochu pomohla s týmto opisom. :-)
Odpovedať
ja myslím, že by to stačiť malo, keď sme si robili taký rozvrh financii, čo kde bude investované, tak tých 1,5mil nám vychádza...kedy chcete začať?.....my na jeseň by sme radi začali behať po uradoch, aby sme od buduceho roku mohli zarobiť beton:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý večer, prosím Vás som totálny laik, len potrebujem poradiť. :-| Ideme s manželom kupovať domček, ale obaja sme panelákové deti. Našla som vhodný dom, aj finančne by sme si ho mohli dovoliť :-D ,ale museli by sme prerobiť podkrovie na izbu pre deti(máme tri). =-) Strecha je dobrá, len by sme ju potrebovali zobývateľniť. Viete mi poradiť koľko by nás to asi vyšlo? Moc ďakujem, Zuzana ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Za 1,5 mil som postavil cely dom od zakladov.len tolko.a to dokoncujem len teraz.
Odpovedať
Profilova fotka
@krtkovia Pokial je strecha dobra a aj vyska je vyhovujuca tak to nebude strasna polozka.ratam tak cca 10 000 eur keby som si to robil ja.ale kedze ste z panelaku tak tipujem ze manzel asi nema vztah k manualnej praci...to znamena cca o 10 000 viac.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Tiež budem prerabat podkrovie, ale len 3 izby . kupelńaa ,špajza. Máme toho 66metrov štvorcových. A zaujmali by ma tiez či by som sa zmestila, alebo za akú cenu to výjde asi. Nemam vobec predstavu.
Odpovedať
Profilova fotka
@zlamat vela nejasnych veci.10000e je optymalne ale stale je tam ? Ak budu rozmeri a nakres bude presnejsia cena. 8-)
Odpovedať
Nakres nemam, ale mame toho spolu 66metrov svorcovych.
Odpovedať
Profilova fotka
my sa ideme tiež pustiť do pokrovia a moj že 5000e @madyyy @feribaci čo by vyšiel len material robí murara a všetko yb si robil sam,máme 150m štvorcových a chceme s obytniť pokrovie podlaha je dobra strecha menena pred6r čo myslíte zmestili by sme sa chceme krb s prieduchmi..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
dobry den prerabame podkrovie na* byvanie cca 120m2.zaujimalo by ma kolko vas vyslo podkrovie__....okna uz mame strecha nova,priecky,voda,elektrina,zateplenie hotove,krb uz mame..>kto prerabal tiez a prezradi cenu spolu...dakujem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?