Aké sú náklady na bungalov 1181 od Euroline?

Ahojte.Rozhodli sme sa z priatelom postavit si domcek.Chceme nieco male a utulne.Kedze v buducnosti planujeme mat iba 1 dieta rozhodli sme sa pre tento.No nas maximalny rozpocet moze byt 50 000 - 55 000 €.Myslite si ze by sme to svojpomocne nejako zvladli? Dakujem za nazori.
Odpovedať
podotykam vlask bez pozemku.pozemok nam daruju rodicia.. ;-) ..sa tak dohodli.tak sme stastny aspon od niecoho sme odbremeneny ;-)
Odpovedať
vsak:) preklep
Odpovedať
Profilova fotka
da sa to zvladnut aj za polovicu rozhoduju znamosti
Odpovedať
Profilova fotka
pozeral som domcek, podla mna ak mate pozemok, zvladnete to aj do 40tis eur
Odpovedať
Profilova fotka
@mimussenqa ahoj, vybrali ste si veľmi chutný a jednoduchý domček :-) je celkom rozumne riešený. s tým rozpočtom, to nie je také jednoduché povedať. veľmi záleží od toho akí ste nároční a čo všetko zvládnete sami spraviť. ak budete postupovať s rozumom, tak do tých 50-55 tis. by ste sa mohli vpratať. treba zháňať zľavy, zjednávať ceny... my staviame domček 8x13,5 máme hrubú stavbu s oknami, zatiaľ za dom sme dali niečo cez 25 tis. ale!!! nie je to len dom. potrebuješ 1. projekt, 2. stavebné povolenie, 3. prípojky (resp. aj studňa, žumpa), 4. všelijaké nástroje, prístroje - vrtačka, uhlová brúska, žaba, vibrátor do betónu, rezač polystyrénu... (ktoré buď musíš mať alebo požičať) je toho kopec. a aj toto všetko stojí dosť peňazí. na to netreba zabúdať. a samozrejme - plot a okolie domu ale to nie je tak úplne nevyhnutné k bývaniu...
Odpovedať
ahojte este sme neni pevne rozhodnuty pre tento este sa nam paci od prodomu Bungalov 11...tak nevieme no :-) ...poradite nam ktory by bol lepsi ? popripade mi mozete napisat aj nejaky iny s ktorym by sme sa vosli do tych 55 000€...dakujem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?