Aká je cena za položenie parkiet v Bratislave?

Hodila som do google a našlo mi všetko možné len to čo potrebujem vedieť tak nie, preto sa obraciam s otázkou tuná. Kúpili sme laminátovú podlahu, clik clak systém, ale problém nastal že nikto to nie je ochotný položiť, lebo to ešte nikdy nerobil. Vo firme poradili parketára a ten si na celú pokládku izby 17m štv. vypýtal viac ako som za cele parkety zaplatila. Preto sa pýtam, v akej cenovej relácii sa pohybuje práca takého to odborníka, koľko je minimum a čo je už prestrelené a koľko mu to môže na takýto rozmer izby asi trvať, lebo kolegynin ocko to urobil svojpomocne za pol dňa v jednej izbe. Pýtam sa preto, lebo doterajšiu skúsenosť mám len takú, že každý kto si pýtal za prácu, tak úmyselne to predlžoval aby dostal ovela viac ako bolo nutnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
uj, ja som mala s tymto o starost menej, moj ocino s manzelom ju polozili. Ocino kedysi chodil po fuskach klast parkety a gumu. Mali to v rodine. Myslim, ze pokial ma vsetko naradie so sebou a je to typicka izba bez - ja neviem vystrceneho komina.... tak by to za jeden den zvladnut.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Bežná cena za položenie plávajúcej podlahy je cca 170,- Sk/m2 + lišty. Ukladanie klasických drevených parkiet je ďaleko vyššia.
Odpovedať
toto dnes zvladne aj priemerne technicky zdatny clovek. Hambil by som sa zato pytat aj 3 eur za meter. Oslov niekoho v rodine kto uz aspon namontoval ziarovku a skutocne to nieje ziaden problem.
Odpovedať
Áno zvládne to každý "kutyil sro" ale základy rozťažnosti materiálu a podobné základné veci ktoré treba akceptovať pri pokládke a môžu sa prejaviť po roku či dvoch neovláda každý. ;-)
Odpovedať
did...dodog ma pravdu...sice polozit podlahu ti zvladne hocijaky "ferko", ale musis poznat i ine veci ako pise dodog, pripadne pri novostavbach sa postupuje inak...ak nechces mat namiesto podlahy "velhory" tak treba i zaplatit za tieto sluzby, inak pri vytrhani podlahy a opatovnom zlozeni si strasne vela usetril :-)
Odpovedať
tak je sice pravda ze v tom pripade zeby si to pokaslal by si neusetril nic, ale aspon by si sa naucil a vyslo by ta to stale lacnejsie :-) doma sme pokladali a po 4 rokoch ziaden problem.
Odpovedať
Profilova fotka
no musim reagovat aj ked moju odpoved ste odstranili, ze vystupujem ako firma.. neni to az take lahke ako tu uz bolo spomenute ale na druhej strane ked sa niekedy pozriem ako su polozene parkety , popripade ako su hotove listy tak by clovek zaplakal. netvrdim, ze je to taka veda no poviem na rovinu, ze niekto si moze mysliet, ze je sikovny a nakoniec sa zisti, ze len nieje narocny a staci mu to tak ako si to sam spavi... nieraz som taku robotu videl a najlepsie je ked potom clovek povie, ze ved nevedeli by ste to opravit? treba mysliet na to, ze ked niekto odlame na parketach zamky tak uz to nespravi nik...
Odpovedať
Ahojte poznam parketara ktorý pyta menej ako 170sk/ m2, parkety poklada klasicky, do kriza, je to rozne, ... vysoka kvalita maximalna spokojnost, robil parkety viacerym znamim a dokonca mi aj vybavil zlavu v skladoch na nakup, kontakt cez postu
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?