Rekonštrukcia domu typu "štvorec" s pagodovou strechou

Nemá niekto skúsenosti s rekonštrukciou domu s pagodovou strechou tzv. štvorca? Nejaké fotografie, resp. rady, ak niekto nieco take rekonštruoval.
Odpovedať
uha, na Slovensku mas pagodu? daj foto :-)
Odpovedať
no nie pagoda v pravom zmysle slova, myslim ten klasicky stvorcovy tvar domu s takou na dvakrat lomenou strechou, foto zatial este nemam :-)
Odpovedať
ci niekto daco take nerekonstruoval
Odpovedať
jaj, tak myslis manzardovu strechu!
Odpovedať
Profilova fotka
Rekonštruovaťl som ,ale fotky nemám.
Odpovedať
Opravoval uz niekto zelene auto tzv. tmavozelene? Popripade nejake fotografie, resp. rady, ak uz niekto take tmavo zelene auto opravil... 8-)
Odpovedať
@stanica asito bude ta manzardova strecha :-)
Odpovedať
nemyslel som to tak ako "tmavozelene auto", myslel so to hlavne v tom smere aka strecha je vhodna na ten typ domu.....
Odpovedať
Nuz nad stvorcovy podorys mas na vyber strechu manzardovu alebo stanovu, plochu, aj valbovu a este mozes vymurovat na protilahlych stranach stity a mozes urobit sedlovu strechu alebo dokonca tiez manzardovu so stitmi. Este mi napada vymurovat atiku a vytvorit system dovnutra klopenych striech...Sikovny projektant ti vymysli kadeco aj kombinovane... Asi by ale chcel pocut nieco konkretnejsie, ale na to musis aj ty napisat tvoje konkretnejsie poziadavky. Dost dolezite napr. je, ci chces tu strechu zobytnit.
Odpovedať
Najlepšie čo môžeš urobiť je nájsť architekta nech Ti spraví niekoľko návrhov aby Ti pri neuváženej rekonštrukcii nevznikol nejaký útvar vhodný do obludária, ktorých je na Slovensku pomerne dosť. Hlavne si premysli čo pod tou strechou chceš - dispozície a spôsob využitia..
Odpovedať
Dakujem za rady :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?