Poznáte firmu na demoláciu domu vo Viedni?

Hladam firmu na demolacne a buracie prace (bez odvozu odpadu), ktora by nam mohla zburat stary barak, ale vo Viedni. Cize najlepsie BA a okolie. Nam tu vypocitali, ze by nas to vyslo okolo 6000 - 8000 Eur, co sa mi zda dost prehnane! Detaily poslem e-mailom alebo do Ip. Dakujem
Odpovedať
Sme firma na demolčné,buracie a zemne práce.Taketo práce vikonávame vramci celeho Slovenska.Žiadam o zaslanie dokumentacie na naš email (DODOKOCIS@centrum.sk).Ak bude mozne prosim o fotodokumentaciu stavby .
Odpovedať
skus www.gavkum.sk neviem ake maju ceny, ale poznam chalanov co tam robia.
Odpovedať
ahoj a co tak zohnat partiu chlanov a ty by ti to prisly zburat. samozrejme bez mechanizmov. bude im to dlhise trvat ale urobia to urcite lacno. mne tiez chodievaju chalani pomahat na buracie a kopacie prace . a davam im dve eura na hodinu
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím že buranie vo Wiedni nebude pre Sk firmu ľahké?bude vás to stáť velké poplatky už len s toho dvovodu že to burá Sk firma, myslím že byste mali zabudnúť na Slovenské firmi, a obratiť sa na firmi z Rakuska, sú to predca domáci, takže poznajú zákony,kam odvažať suť,a tie mechanizmy majú určite lepšie než Sk fir. a už vobec zabudnúť na neaku Sk.staveb.partijú ktorá by sa z radosťou do toho zahryzla len aby niečo zarobila.
Odpovedať
Profilova fotka
Svagor take veci robi, myslim, ze ta cena je ok ...
Odpovedať
Profilova fotka
Podla man to take jednoduche nebude ze pride z Sk firma a zbura to. Teda na cierno to pojde ale ak vas niekto uda tak mate za zadkom okamzite uradnika.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?