Potrebujem projekt pri rekonštrukcii 40 ročného domu 10 x 12?

ako zacat , chceme komplet rekonstrukciu od strechy ,voda elektrina plyn nove rozvody a vnutornu dispoziciu prerobit . Nerobil niekto uz takyto dom , je podpivniceny a hore je jedna izbicka s balkonom. dakujem
Odpovedať
Potrebujes projekt rekonstrukcie
Odpovedať
Profilova fotka
ak menite neobyvane prostredie na obyvane, vonkajsie dispozicie tak potrebujete
Odpovedať
Profilova fotka
ja prerabam 10x13, 50rocny , polovicka podpivnicena .. ako vravi Johny, ak nemenis sposob uzivania priestorov tak by si oficialne nepotreboval projekt/povolenie .. ale kedze sahnes na elektriku tak uz treba (resp teta na stavebnom urade ti povie ze zalezi kto to bude posudzovat :) .. (alebo si takto pytala uplatok .. snad nie :) :) Inak ak pojdes oficialne do stavebneho konania , tak sa priprav ze tvoj dom uz bude musiet splnat energeticku triedu "B"... co ale predpokladam chces tak ci tak (zateplit) .. ja som si zaplatil normalne projektanta, dovtedy robim len pripravne prace ... takze (podla mojho amaterskeho pohladu): - najst projektanta, - nechat zamerat stary dom a navrhnut projekt .. - projekt dat na stavebny urad a vybavit si stavebne povolenie - modlit sa aby boli susedia normalny a moc do toho nekecali :) - najst firmu ktora si pozrie projekt a podla neho spravi co treba (alebo si nejst na kazdu cast ineho sikovneho zivnostnika) - po 2 rokoch, strhanych nervoch, rozvode na spadnutie a financne uplne vycerpany mate hotovo ... 8-) (ten posledny bbod bol len vtip :) :) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
to bol fakt vtip, my sme dočista zruinovaní, prešlo už pár rokov a môžme všetko robiť odznovu. "páni majstri" všetko pos...pobabrali a zmizli! Takže tak sa dobre spolupracuje s "kamarátmi"
Odpovedať
Myslim si ze na prerabku elektriny ti netreba stavebne povolenie a ani projekt. Ak nemenis vzhlad domu (t.z. steny a pristavby) ,ak nehybes nosnymi prieckami a ak nesiahnes na krov strechy tak ti stavebne netreba a vlastne ani projekt lebo ti bude nanic. Iba ak by ste chceli mat nieco v ruke, ze co a ako bude vyzerat.
Odpovedať
my ideme prerabat strechu a podkrovie, potrebovali sme projekt, keďže sme aj o par cm zdvíhali strechu, kvôli zlému pôvodnému stavu. Ide o jednoduchú stavbu, ale tým pádom sme potrebovali stavebné povolenie (teda + projekt, vyjadrenie zo ŽP).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?