Nadstavba domu montovanou drevenou konštrukciou

Zdravím, je tu niekto, kto má skúsenosti s nadstavbou domu pomocou drevenej konštrukcie? Mám na mysli niečo ako na obrázku... Ako dlho by takéto niečo trvalo a koľko by to tak mohlo stáť? Je to stabilné :-N ? Som v pomykove :-D neviem, či YTONG alebo toto... Aký je váš názor?
Odpovedať
Podla mna pokial je ta praca kvalitne urobena tak urcite nehrozi aby ti to padlo na hlavu :D ale pokial hladas tu lacnejsiu variantu tak si zase niesom isty ci by bolo toto menej nakladne ako YTONG.Akurat mozno ze je to casovo o nieco menej narocne.
Odpovedať
ja by som sa skôr pozrel na to, čo idete nadstavovať. Pokiaľ ide o nejaký bungalov, ktorý nemá na to prispôsobené stropovú konštrukciu, tak sa vám to troška skomplikuje. Ale inak drevodomy sa u nás stavajú bežne takže problém by v tom vyhotovení nemal byť.
Odpovedať
Vsetko zalezi od toho aky dom chces nadstavovat, ak je to starsi dom tam sa lahko moze stat, ze zaklady ine ako drevostavbu neunesu, podobne pri novej stavbe, ktora na to nebola projektovana. Zakladovu skaru by mal posudit statik. Potom je to konstrukcia stropu. Kazdopadne drevostavba nic nepokazi a v zavislosti od zvolenych parametov plasta moze byt lacnejsia ako Ytong.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?