Ako zrekonštruovať starý murovaný bazén?

máme 25 ročný bazén, murovaný bez zastrešenia, chceli by sme vyriešiť zrekonštruovanie a filtráciu, ktorá doteraz nebola urobená. Bazén sa olupuje. Čo by ste mi poradili? niekto mi poradil "vystlať" ho fatrafolom, alebo bazénovou farbou, čo sa ešte používa? ďakujem za pomoc. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Gumoasfalt z baumaxu - 10 € za kybel, presieťovať, potom obložit, vyšpárovat silikónom..
Odpovedať
no..ten gumoasfalt, presne toto som robil pred 2 sezónamy a na prt dopadlo, sieťka s klebrom sa po jednej sezóne začali odlupovať. potom som dal tekutú lepenku vo vedre.....natieral som to valčekom a drží to dodnes. Nakoniec modrá farba na bazény
Odpovedať
Profilova fotka
Najjdnoduchší spôsob je aplikácia bazénovej fólie, vtedy nie je úplne nutné prihliadať na kvalitu podkladu, problémom môže byť priesak vody z negatívnej strany. Pre kľudný spánok a dlhodobý úžitok by som sa obrátil na odborníkov na stavebnú chémiu (MAPEI, BASF, Schomburg,...). Pozor na "odborníkov", ktorí bez mihnutia oka odporúčajú rôzne "gumoasfalty" bez akýchkoľvek skúseností s danou problematikou.
Odpovedať
Profilova fotka
Sieťka,gumoasfalt a vyšpárovať silikonom jaj jaj chlapče,peterpb má pravdu a plne súhlasím,pozor na priesak vody.
Odpovedať
www.izonovum.sk podmenu SUBERtres a následne odporúčam podsekciu Referencie. Sú tam zaujímavé fotky a odporúčania k Vašej otázke.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?