Na čo ste zabudli pri rekonštrukcii?

Profilova fotka
Ahojte. Tak ma napadla zaujímavá téma a to, že čo ste zabudli alebo opomenuli pri rekonšturkcii :) alebo naschváľ zabudli a teraz ľutujete :) Čo sa nás týka, tak do kuchyne som si zabudla dať miestečko pre zavesenie utierok :-N .
Odpovedať
Profilova fotka
ja som zabudla na zasuvku pri sporaku. a nejak sme sa nepochopili so "stavbyveducim" a urobil mi taky nechutny murik nad vanou :-p No a potom co uz byvame, by som najradsej zmenila vanu a zmenila by som otvaranie dveri do kupelne. Teraz uz to necham tak. Aspon som sa poucila do buducna.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som zmenila vsetky dvere :D absolutne sa mi nepacia... co sa tyka zasuviek, tak tych nie je nikdy dost :D
Odpovedať
Profilova fotka
veru aj ja by som ich vymenila vsetky. Strasne som chcela drevene zarubne, ale muzovi sa to zdalo drahe tak sme kupili len dvere a natreli zarubne. Ble :-p Vobec sa mi to nepaci. A tie dvere do kupelne. Tolko sme sa kvoli nim hadali. Vravela som mu, ze nie je dobre ked sa budu otvarat smerom von z kupelne. Presadil si svoje a teraz mi dal za pravdu. Detto vana. No uz nic. ked nam robili podlahy, zabudli sme dat kabel od anteny pod listy a prah. Este listy sa dali odmontovat a kabel sme tam strcili, ale prah sa neda vybrat. Teraz je kabel ten kratky usek vonku :-p
Odpovedať
Profilova fotka
natal - hihi, tiez kamarati setrili na zarubniach a teraz by chceli... :) my mame dvere do kupelky smerom von a som rada :) ale mame velku chodbu. A sranda bola, ked sme simulovali, ci lave alebo prave :D otvaranie. A celkom sme sa strafili :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
ja ľutujem, že sme nedali lampy nad posteľ (rátali sme s lampami na nočný stolík)- zas je to ale lepšie kvôli zmene umiestnenie postele.....ale na čítanie by boli asi lepšie lampy nad posteľ....a ešte určite prídeme na kopec vecí, čo je zle, veď ešte len začíname zariaďovať... :-)
Odpovedať
Baby pokial nenapise niektora, že by najradšej vymenila celý byt, lebo sa to tam jednoducho neda, tak je to stale v pohode, vsetko sa da znova prerobit, len ja viem...je to otazka penazi, dalsieho neporiadku v byte a "cojaviem" coho vsetkeho, preco sa nam do toho znovu nechce, vsak ze? :-D Takze take it easy... 8-)
Odpovedať
...hlavne, ze mame kde byvat, no nie? :-)
Odpovedať
v novm čase bývanie je téma rekonštrukcie a kto čo by už neurobil, alebo urobil inak. je to v celku fajn čítanie.
Odpovedať
hej, je to celkom fajn, az na to, ze ked tam hovoria o nejakom vyrobku, tak nepovedia, ktory to je, ako rada je to fajn, ale v konecnom dosledku Ti to nepomoze vyselektovat, co si nemas kupit a tak podobne, ale kazda rada je tu dobra, no nie? :-D
Odpovedať
veď práve. časopis sa mi osobne páči viac ako pekne byvanie či línia. a v obchode som videla tiež kopec kníh čo sa takejto problematike venujú. ale keďže každý byt je o inom, chce to vlastnú fantáziu a kvalitných pracantov. lebo z vlastnej skusenosti viem, že nie je robotník, ako robotník, a nie je cena ako cena.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som do kupelne dala biele okno, ked sme davali menit okna dali sme vsade plastove z imitaciou dreva-kazdy si mysli ze su drevene aj ked stoji celkom blizko :-D ale v kupelni sme dali bledozelene obkladacky s bielou a striebornou je ot hnede okno tam ako past na oko :-p a neapcia sa mi ani dvere v sprchovom kute 8-(
Odpovedať
tak ja som zabudla na drvič odpadu.a tak strašne som ho chcela. :-D neva,dá sa to tam dodatočne dať. a som rada,že som si vyhádala veľa zásuviek :-D manželovi sa zdalo,že načo toľko....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jasne, ze sa drvic odpadu da dat aj dodatocne.
Odpovedať
Profilova fotka
mne take drobnosti, ktore sme mohli urobit a neurobili alebo naopak nevadia, je ich sice dost, ale sme sa tak rozhodli a zvykla som si... ale na co sa zabudlo pri rekonstrukcii, ze pri navrhu kuchyne, ked sa rozvrhovali zasuvky na umyvacku, na mikrovlnku, na ruru a na digesto,r no na ten sa zabudlo, takze teraz nam ide popri skle na digestore taky fajny kablik... :-| :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
jedine na co som zabudla je naplanovanie miesta na umyvacku,ale po dlhom vahani a tvorivej krize som sa rozhodla vyhodit jednu zbytocnu skrinku a zmestila sa mi akurat 45cm umyvacka.problem pri prestavbe e taky,ze malokto si uvedomuje nasledovne prace v byte a tak sa stava,ze si porobi podlahy a murarske prace ako kupelnu,wc a vymenu okien necha na koniec a potom narieka nad poskrabanymi parketami.Treba to dlhsie planovat a hrube prace urobit ako prve. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
fajn tema, my sme zabudli na vela veci, kedze sa vsetko robilo na rychlo - pofotit si, kadial sa tahala elektrika v stenach, tiez hlinikovu konstrukciu pod sadrokartonom - kvoli uchyteniu tazsich lustrov... a poriadne vsetko pomerat,takto sme odkazani na vyrabanie vacsiny nabytku na mieru - cim sa to pekne predrazilo...jaj a zapisat si kody odtienov farieb ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
najcastejsie su : Tv/ Internet zasuvka v izbach malo ele. zasuviek vypinac v spalni vedla postele svetlo pod kuch.linkou vacsinou malickosti :D intero.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tie kuchynske utierky, nemam ich kam davat, stale prehodene cez stolicku, taka hlupost, ale strasne mi to vadi, upratna kuchyna a utierka cez stolicku ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
A este mi vadia klucky na dverach. Vyberali sme hlavne podla vzhladu a kvality, aj aby sa hodili aj k dveram, krasne hranate, drahe ako slak a strasne zle sadnu do ruky. Treba si to dobre v predajni vyskusat.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaya60 závesy na dvierka zvonku, Lídl.
Odpovedať
mne vadí umiestnenie umývadla v kuchyni. Najradšej by som ho otočila. Mám chladničku, hneď vaničku od umývadla a potom odkvapkávač. Som sa poučila že pri vaničke potrebujem priestor :-) najlepšie by bolo mať chladničku, odkvapkávač a až potom vaničku, nevadí nabudúce budem múdrejšia :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@jan45 chvalim prispevok, vzdy trefne, lacne a hlavne, jednoduche + funkcne reisenie ;-)
Odpovedať
mne chýba zásuvka v obývačke na mieste, kde teraz mávame vianočný stromček a po zvyšok roka by tam mala byť lampa. A ešte internetový kábel cez ktorý pôjde telka, tak ten je v inej miestnosti..o tom som ale vedela, ale už som to nevládala riešiť. Čiže ako písal @intero :) Ale nie je to nič, čo nedoriešime, len keď je už nejaký čas po rekonštrukcii, tak sa nám do toho prášenia nechce a TV zatiaľ nechýba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?