Koľko stojí prebúranie tehlovej priečky v byte?

chcela by som troška obnovit a hlavne zvacsit spalnu preburanim tehlovej priecky o rozmeroch 2 krat 3 metre... :-) mate nikto skusenost ,co sa tyka financii? zaplatenie majstrov, hlavne kolko beru. a ci sa platia na hodinu,alebo za den ? a ako dlho to asi trvá. a ak by mi vedel niekto odporučit kvalitnych majstrov z Nitry alebo okolia budem vdačná ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Väcsina murarov ide na hodinu.Iba ak sa jedna o obklady alebo stierky tak na ukol.Cena na hodinu od 5€.Tradicne taky lepsi 6-7.Ak si tuto pracu nechas na zimu tak ti viem dohodit môjho otca.On ti to spravi nakomplet.Ozvi sa ak mas zaujem.On je od NR cca 40km ale dochadzat nieje problem.stym si hlavu nelam.
Odpovedať
madyyy Na zimu? prečo? :-) a ešte sa chcem spytat,chcela by som potom takym istym sposobom troska zvacsit aj kupelnu,cize by na jednej strane bolo treba aj domurovat jednu stranu,pretoze tam bude taky polomurovany sprchovy kut. Robi aj take veci? no a potom este obklady a dlazba .... 8-) a este k tej priecke: tam by som na podporu chcela dat take drevene tramy ......... preistotu,aj toby mi tam dokazal "natlacit" ,alebo to uz robia neja :-) ky iny ludia? :-D prepac,ale ja som v tychto veciac neznala :-N preto tolko otazok.........
Odpovedať
Profilova fotka
Na zimu preto ze vtedy je viac murarov doma a maju cas.Domurovat nieje problem.Obklady a dlazba je trosku ina zalezitost.To je uz o dohode.Z mojich skusenosti su dobry murari rozdeleny na klasicky murar co spravi vsetko okrem obkladov a potom murar-obkladac co sa zivi len tym.vtedy je zarucena kvalita.Pre istotu sa tam dava keramicky preklad alebo zelezny.ale ak chces drevo tak to ho tam da.
Odpovedať
o.k. lenže ja by som to mohla( ak sa mi vsetko podarí) robit možno nejak zaciatkom marca ,zhruba... inak povodne som to chcela robit nejak cez leto,lebo sak je aj dlhsie svetlo,teplo a taak..... Ale v podstate más pravdu.... takze keby nieco najdem ta tu???????? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano najdes ma tu alebo zavolaj 0910 954 262
Odpovedať
o-k. dakujem velmi pekne. :-) a este: toto ja cislo na teba ,alebo nA ocina?
Odpovedať
Profilova fotka
to je cislo na mna.otec mobil nema.on proste nechce :)
Odpovedať
ok. dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?