Zmena okna oproti projektu

Profilova fotka
Dobrý večer chcela by som sa spýtať či niekto riešil situáciu, že si zmenil polohu okna oproti projektu. V projekte je okno z prednej strany domu ale chceli by sme si ho dať zboku. Mali ste s tým problémy alebo sa dá to považovať za drobnú zmenu? Prípadne je dodatočne potrebné kontaktovať projektanta a meniť v projekte osadenie toho okna? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Riesit pri kolaudacii ako dodatocnu zmenu projektu ale samozrejme mysliet na vzdialenosti okien od susedov
Odpovedať
@leni182 zavisi od toho na koho natráfis. Oficialne - zmena stavby ored dokoncenim - ziadost, zaplatis dakych 10€ do original projektu nakreslis zmenu alebo das projektatovi nakreslit novu polohu okna, Pri kolaudacii sa na to pozre a vybavene. Spytaj sa na urade uvidis
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr a musím to riešiť aj s projektantom? nebude sa to brať ako porušenie autorských práv? alebo stačí len so stavebným úradom? pri tej vzdialenosti mi bude stačiť povolenie od majiteľa pozemku ( nakoľko tam nie je ešte postavené nič a majiteľom sú moji rodičia) že tam to okno byť môže?
Odpovedať
Profilova fotka
a ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
@leni182 mne to projektant dokreslil v cene on to ma v kompe tak klikne a vytlaci par papierov .. teta dala razitko a bolo.a to uz davno dom stal . Definovali sme to ako zmena projektu pocas stavby . Vzdialenosti okien presne neviem ale uz je tu vela o tom popisane tak studuj ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?