Závetrie a zádverie

Ahojte, chcem sa poradiť. Nechať zádverie (vstupnú chodbu) väčšie a nemať žiadne závetrie z vonku? Alebo zmenšiť zádverie (vstupnú chodbu) a spraviť aj závetrie? Veľmi som chcela mať aj to závetrie, ale či nebudem neskôr ľutovať, že sme tým pádom zmenšili vstupnú chodbu - zádverie. Máte skúsenosť?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marria90:

Ahojte, chcem sa poradiť. Nechať zádverie (vstupn…
@marria90 nedá sa vonku potiahnuť viac strecha nad vchod? Alebo spraviť konštrukciu z jednej strany + strieška. Teda keď je nutné spraviť závetrie a chodba nie je moc veľká.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@marria90 nedá sa vonku potiahnuť viac strecha na…
@marsdm Vstup bude od dvora zboku a máme tam miesto už len pre parkovanie, čiže ani to potiahnutie strechy nevychádza, keďže tá strecha stojí väčšinou na pilieroch pred vchodom. Je to kompletná rekonštrukcia s prístavbou, hneď vedľa dvora už stojí susedov dom, musíme čarovať s tým, čo máme :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marria90:

@marsdm Vstup bude od dvora zboku a máme tam mies…
@marria90 ja mam 4 ročný dom, vstupná chodba malá.teda nam stačí,sme traja.ale tie topánky. Zavetrie idem robiť určite. Mam vchod z juhu.ked poriadne sneží a fuka dvere cele biele,snehu ani dvere otvoriť aby nebolo dnu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od joma3333:

@marria90 ja mam 4 ročný dom, vstupná chodba malá…
@joma3333 ďakujem za odpoveď a skúsenosť. Takisto budeme mať vchod z juhu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marria90:

@marsdm Vstup bude od dvora zboku a máme tam mies…
@marria90 tak dá sa spraviť len strieška, ktorá sa kotví do steny, len teda závetrie nevytvorí. Možno potom spraviť prístrešok, že by bolo hneď aj auto schované aj vstup. Len to sú financie navyše. Závisí či by aj menšia chodba stačila nakoniec.
Odpovedať
My sme radsej dali vsacsiu chodbu na ukor zavetria. Vstup vsak bude prestreseny, pristreskom ponad dvere. Idealne ak vysunieme spirol panely nad dvere a nebudem musiet riesit kadejake pristresky neskor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?