Stavia niekto Millenium 228 od Prodomu?

Dobrý deň, chcem sa spýtať či niekto nestaval, alebo nestavia rodinný dom Milenium 228. Rada by som videla nejaké fotky z tohto projektu. Poprípade nejaké rady a nárhy čo by ste na dome zmenili. Ďakujem
Odpovedať
Ahoj my sme stavali dom Milenium 228 . Zmeny v projekte : Deliaca priecka medzi kuchynou a obyvackou nerealizovana nakolko sme to chceli mat otvorene . Pri kuchyni v projektoch je spajza vedla ktorej sme si navrhli krb . Tento priestor na krb vznikol tak ze sa nevymurovala deliaca priecka medzi kuchynou a obyvackou. Na poschodi : Kupelna sa nerealizovala do tvaru L ako je na projekte ale zmensili sme ju a tym vznikla na poschodi chodba ktora je presvetlena stresnym oknom a je to OK. Dalsie zmeny sa tykali stresnych okien my sme ich nedali podla nas to bol zbytocny luxus na projekte je ich asi 8ks . Izby na poschodi su dost presvetlene vdaka balkonovym oknam . Vnutorne riesenie domu je dobre . Jednu vec by sme podotkli : balkony nie su zakryte ! V zime ked snezi je tam dost odmetania inac OK .
Odpovedať
Ahoj.A vieš mi zaslať nejaké fotečky toho Vášho domu? Interier plus exteriér. Bola by som veľmi povďačná. :-)
Odpovedať
Posli mailovu adresu a neni problem .
Odpovedať
poslala som do tvojej internej posty. Skus pozriet.
Odpovedať
Napis ci ste dostali foto. Ahojte.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň.Našla som Váš príspevok na internete,chcela by som sa spýtať na váš domček milenium 228 ako ste sním spokojný,lebo na budúci rok by sme ho chceli začať stavať.Koľko Vás približne stál stavebný materiál.A ak by Vás to neobťažovalo či by ste mi neposlali dáke fotky interiér a exteriér lebo so ho nemohla nájsť na internete v reálnej podobe.Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, rada by som vedela, či momentálne niekto nestavia dom millenium 228. začíname stavať a tiež by ma zaujímali nejaké rady ohľadne riešenia. Napríklad krb, čo som čítala v staršom príspevku vyriešili zrušením priečky medzi kuchyňou a obývačkou. No neviem si celkom predstaviť, kde umiestnim potom kúsok nejakého nábytku, alebo aspoň TV. Toho priestoru sa mi tam nezdá až tak veľa. Ak máte dobré rady veľmi by ma potešili a taktieť fotky interiéru ak je možné. A ešte približné náklady na stavbu. Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@atika94 my staviame máme hrubú stavbu, akurát dávajú okná. Ale ešte nevieme či krb, alebo kam s ním. Priečku sme nevymurovali zatiaľ medzi kuchyňou a obývačkou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?