Stavia niekto dom Atyp od Apexu?

Má niekto prosím skúsenosti so stavbou tohto typu domu? Vyberáme projekt a presne niečo takéto hladáme. Len sa nám zdá vyšší rozpočet. Ďakujem :-)
Odpovedať
@fumi ten rozpocet treba brat ako orientacny. Moze byt vyrazne nizssi ale aj vyssi, vsetko zalezi od mnoho dalsich veci.
Odpovedať
@cubicomp Ved prave, clovek nikdy nevie preco je cena taka aka je...Podla mna tam hraju ulohu rohove okna a strecha...ale kedze nie som specialista, len typujem ;-) Skoda ze nepoznam nikoho kto ten dom ma, alebo aspon stavia... Je to zatial len hudba buducnosti (ale dufam nie az tak vzdialenej), ale nez sa do niecoho pustime urcite by som chcela byt v obraze a spravne si vybrat. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
fumi: chcela som sa spytat, ci ste sa nakoniec rozhodli pre stavbu tohto domu. velmi sa mi paci a rada by som vedela, ake su Vase pripadne skusenosti.
Odpovedať
@fumi chcela som sa spytat, ci ste sa nakoniec rozhodli pre stavbu tohto domu. velmi sa mi paci a rada by som vedela, ake su Vase pripadne skusenosti.
Odpovedať
@janazet Zatiaľ ešte len vyberáme, patrí medzi horúcich kandidátov. Je super riešený, ale keďže sa chystáme stavať až tak cca budúci rok, tak zbierame info. 8-) Apex majú super projekty, paci sa mi ich štýl. Škoda že nepoznám nikoho kto ho stavia, tiež by ma zaujímal názor "zúčastneného" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fumi my staviame od apexu ...solid....boli sme sa pozriet na taky uz postaveny a rozhodli sme sa ...nelutujeme...tesime sa....
Odpovedať
@jarhal Solid je super, krásny. Tiež sa nám veľmi páči... Keď budeš mať foto, tak ich sem zaves, ja by som bola strašne zvedavá :-) Budete si dávať aj to rohové okno v obývačke?
Odpovedať
Profilova fotka
@fumi uz ho mame postaeny ...pozri si album ....zima......dnes sme robili potery......
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?