Poradíte projektanta inžinierskych sietí v okrese Malacky, Bratislava?

Kúpili sme si katal. projekt bungalovu z Euroline a k stavebnému konaniu potrebujem aj projekty inžinierskych sietí? Vie mi niekto poradiť nejakého projektanta v okolí Malaciek, resp. z Bratislavy? Alebo aký je v tomto prípade postup, bude to odo mňa stavebný úrad k stavebnému konaniu vyžadovať? Alebo im zatiaľ stačí len vyjadrenie od správcov sietí. Ďakujem veľmi pekne za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
potrebvujes vsetky poolenia/peciatky=vyjadrenia, taktiez nakres od geodeta ohladom ulozenia sieti na pozemku. Bez toho tam ani nemusis ist :) a na stavebnom urade ti poskytnu vsetky info co sa tyka predstavebnych vybaviovani :) tiez sme nemali sajnu, Dali nam zoznam s adresami a isli sme.. to nevravim ze polka adries uz nefungovalo :D a museli sme hladat sami. Ale vsetko sa dozvies tam.
Odpovedať
No... k "dobrému" projektu katalógového domu, ak taký je, patria aj projekty profesií, tj. voda, kanalizácia, plyn, elektrina, statika, prípadne energetický posudok. To sú profesie, ktoré bežne potrebuješ pri stavebku. Okrem teda tých vyjadrení od dotknutých organizácií.
Odpovedať
@andynka1 tiež sme kupovali projekt od eurolinu, ale nám dorobil za nejaký poplatok tieto papiere projektant, ktorý od ktorého sme ten projekt brali, tie projekty potrebuješ práve pre tých správcov sietí, oni sa ku nim musia vyjadriť a dať vyrozumenie s pečiatkou, že nemajú žiadne výhrady ku vašej stavbe a že vašim pozemkom neprechádzajú ich siete
Odpovedať
Profilova fotka
Do 100m od domu sú siete súčasťou stavby, takže projektant ,ktorý urobí osadenie zakreslí aj siete. Osadiť dom môže buď autorizovaný inžinier alebo stav dozor, stavbzvedúci s kruhovým razítkom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?