Otázky pred prípravou projektu

Tak mám dohodnutý 1. termín stretnutia s architektom a chcel som sa vás opýtať, aké otazky Vám kládol, v čom by som mal mať +- jasno? Poprípade nepoznáte nejkú stránku kde by bolo popísané čo architekti budú chcieť vedieť, určite to nie je len napr. či chcem pivnicu a kolko štvorcov má dom cca mať.
Odpovedať
@bohdanko Manual urcite nenajdes :-) Hlavne ty musis povedat aku mas predstavu, okrem metrov stvorcovych a podlaznosti aj ci nizkoenergeticky a ako vasa rodina funguje, specialne poziadavky (napr. sauna, obrovsky satnik, atelier, cierna komora na foto a pod.). Niekto ma rad kuchynu spojenu s obyvackou, niekto oddelenu, niekto nechce komoru, niekto velku kupelnu, niekto 4 wc... Architekt odporuci napr. orientaciu svetovych stran a pod. co je podla neho vhodne. Bude to normalny rozhovor, ziaden test :-D Ak nebudes vediet jednoznacne sa k niecomu vyjadrit, tak si to premyslis a odpovies nabuduce.
Odpovedať
individualny projekt = individualne otazky.. no v prvom rade musis mat ty jasno aky dom chces stavat a nejaku predstavu ako by mal vyzerat.. Akú energeticku naarocnost chces dosiahnut. Z akého materialu chces stavat. nakresli si nejaky podorys. on ti moze navrhnut nieco uplne ine..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?