Náš návrh na bungalov

Ahojte. Chcem Vás všetkých poprosiť o rady a názory na tento návrh. Vymysleli a nakreslili sme si ho sami, ale netvrdím, že tento "projekt" už neexistuje. To by bola pre nás tá ľahšia cesta.. Zaujíma ma všetko. Kľudne aj ponuky. Orientácia východ-západ. Tak sa pohodlne usaďte a poďte do toho. Vopred ďakujem.
Odpovedať
@juraj82 ake mate velke deti? co ak sa budu chciet clapkat vo vani?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som skusila poriesit vstupnu halu, je dost uzka, osobne mi tam chyba priestor na skrinu, nieje kam ulozit, hlavne v zimnych mesiacoch, bundy, kabaty, cizmy, sale ciapky atd. atd.
Odpovedať
Kuchynskú linku by som inak otočila a hlavne zrušila ten výklenku,zbytočný a uberá vám na priestore. Ak to zastolom má byť spajza,tak sa do nej slusne nabehate a máte tam zbytočný hluchý priestor. Okno oproti tv, nič nebudete vidieť.. Obyvacko kuchyňu komplet prerobiť,to je nedomyslene
Odpovedať
Aj tie odskoky a vyklenky pri izbach zruste.
Odpovedať
@katka888 Deti majú 4 a 6. Na člapkanie bude vonku bazén, poprípade naša vaňa.
Odpovedať
@pcb Súhlasím s tvojim názorom. Chcel som tam dať pol metra hlboký botník s vešakmi na stenu, ale tým by sa priestor zúžil na 1 meter a to je fakt málo..
Odpovedať
@tahomi Ďakujem za tvoj názor, ale ten výklenok je zastrešená terasa. Ak teda myslíme to isté. Tým sa rieši svetlo dopadajúce na telku. Linka určite tam kde je. Co sa týka špajze, nemyslím si že je ďaleko, poprípade si teda zabeháme, sme športovci :-)
Odpovedať
Kam date bundy,topanky,dazdniky, rozne ruksaky, papice pre navstevy..........vysavc, cistiace prostriedky,vianocne ozdoby, sportove potreby, matrace z lehatok,lehatka.................................
Odpovedať
@atlaska Vstupnú halu už riešime... O vysávač a čistiace prostriedky sa snáď podelí garáž s technickou miestnosťou. No a salónky z minulého roku a tie ostatné haraburdy sa u nás skladujú trebárs aj na povale...
Odpovedať
@tahomi Ktoré výklenky máš na mysli?
Odpovedať
Rodina s 2 detmi ma viac veci ako salonky a jedno svihadlo. Vyhoda domu-sadnut na bike a vyletiet z garaze, deti si vezmu klobezku , ovladac od brany a su vonku, ale OK da sa ist aj na povalu. Ten priestro 1 m2 s kotlom je technicka? Tak na kybel,metlu , par drobnosti a ked pride servisak vsetko vypratat ab yurobil udrzbu.
Odpovedať
@atlaska V garáži 7x6 sa nenájde miesto na bicykle či kolobežky? Ano to je technická... Ak k Vám chodí často servisák treba kúpiť nový, poprípade lepší kotol.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ked myslis,servisak chodi raz rocne, garaz mam 41 m2 a brala by som vacsiu,bolo by vsetko pohodlnejsie. K reku a elektroskrini cez biky sa blbo chodi, umyvadlo je LTT. Ten vas dom ma malo odkladacich priestorov, ale ved povala a schody to istia.
Odpovedať
@atlaska Ďakujem za tvoj názor. :-)
Odpovedať
Skúsme to bez toho zariadenia. Je tam aj tak len kvôli predstave. Môj zámer bol skôr v hľadaní chýb stavby. Nie kam si odložím prezuvky, či kolobežku. :-)
Odpovedať
Tak som dal trochu na vaše rady. Ešte raz Vám všetkým ďakujem. Čakám ďalšie.
Odpovedať
Profilova fotka
Kristepanenanebesiach.......! Ale ja sa už ničomu nečudujem. Keď pozerám, čo píše bulvár, čo vysielajú televízie, keď počúvam, čo pozerajú ľudia za programy.... Tak sa už fakt nečudujem, že si niekto nakreslí takýto dom a ešte, že sa tu k nemu rozvinie taká plodná diskusia... Ale veď čo už: ak je niekto roky kŕmený takými skvostmi ako Nový Čas, Plus 1 deň, Magazín Star.... TV JOJ, TV Markíza a ich deriváty ako WAW, Dajto, Doma... Senzi......... - tak potom sa už fakt nečudujem, že si tu niekto nakreslí takýto skvost. Nič v zlom, priatelia.... 8-)
Odpovedať
@leonardom ja tiež radšej nič bližšie nenapíšem....iba jedno...je to ako za trest, pozerať na takéto kreácie
Odpovedať
no tak, zacnite pisat, neblbnite
Odpovedať
No podla mna nic moc detska izba teda izby su moc malinke hlavne ze k spalni mas vlastnu kupelku a satnik mysli aj na pohodlie deti. Byvame teraz v panelaku syncek ma izbu ako mas ty navrhnutu v dome a je malinka v Planovanom rd bude detska 16m2 nech sa moze vyhrat....
Odpovedať
@juraj82 Najprv si prosim ujasnite, ci staviate dom pre ludi ci pre auta, zatial to vyzera, ze pre auta. To, kde da clovek prezuvky je dolezite, jednoducho, uz teraz treba vediet, kde budu vsetky haraburdy, co clovek nazbiera, nehovorim o detoch, to su skrecky.
Odpovedať
@juraj82 chúdence deti v tých mini kamrlikoch. Inak môj subj. názor, že celé zle. Sedím chrbtom v obývačke a čučím do steny...kúpelky wc miniaturne, bez okien - trapas. Kým sa žena dostane do kuchyne musí sa dostať cez barikádu jedálenského sedenia...úložné priestory nula bodov, človeče rozmýšľaj....prekresliť...
Odpovedať
@leonardom Prosím bez tých kecov, trošku k veci...
Odpovedať
@snowy66 Možno by mi pomohol plán domu čo staviaš... "Sedím chrbtom v obývačke a čučím do steny..." Daj si na tú stenu telku, bude ti lepšie ;-) Neviem čo normálne ti k tomu napísať...
Odpovedať
@juraj82 jedna dobra rada NAVSTIV PROJEJTNTA!!!!
Odpovedať
@juraj82 svetové strany sú ako? čím sa bude kúriť? dvojkrídlové okno v obývačke - zrovna tam by som ho nedávala - uberá priestor dom má veľkú plochu, ale má zle využitý priestor...
Odpovedať
@juraj82 stotoznujem sa s prispevkami hore. Treba brat ohlad na vsetko a aj to kam dat topanky je dolezite atd... Co tu este nebolo povedane. Aky typ konstrukcie planujete na zastresenie? Pretoze vnutorna dispozicia a nosny system vobec nerespektuju potreby krovu. Aj na tieto,,technicke" veci treba mysliet uz pri navrhu dispozicie.
Odpovedať
Tak ja to skúsim ešte raz, ale asi posledný. Evidentne je fórum MS plná bežných ľudí . Hold keď je zadarmo registrácia, potom to tak vyzerá... Úložný priestor je v podkroví, šatníku a garáži. Nie sme zberatelia harabúrd, nám to stačí. Izby pre decká stačia, to už pls neriešte. Neviem či sa v tej Vašej 16-metrovej izbe bude Vaše dieťa naháňať za vlastným chvostíkom, verte že skončí pri 1,5*1,5 metrovom pc stolíku. Vybavenie prosím ešte raz NERIEŠTE. Kúpelky WC miniatúrne, nad tým naozaj pouvažujem. Je tu aj nejaký statik, kúrenár, elektrikár a pod. Poprosím fakt už len nejakých odborníkov. Nie ľudí, ktorým dnes nevyšiel horoskop v Novom Čase, či odborníkov čo stavajú jedinečný a najlepší rd niekde v Šali... Tak naposledy STATIK, KÚRENÁR, ELEKTRIKÁR a pod. Prosím čo je tam zle?
Odpovedať
@juraj82 O rozložení nábytku, o úložných priestoroch, o tom, kam odložím vyzuté topánky, zavesím mokrú vetrovku, odložím kabelku, šál, rukavice, čiapku po príchode domov, kade budem vláčiť tašky s nákupom do kuchyne, kam dám v detskej posteľ, písací stôl, skriňu na šatstvo, skrinku na hračky, neskôr školské potreby, knihovničku, tak o tom všetkom a mnohom ďalšom treba rozmýšľať už pri tvorbe projektu. Nábytok sa tam nekreslí len na parádu, treba si tam predstaviť každodenný život. Tie postele v detskej sú v mierke? Zdajú sa mi nejaké malé, ale možno mám zlý odhad.
Odpovedať
@blacksr Vstup východ, západ, juh z ľava. Plyn- podlahovka, elektrika sekundár. Aké okno by si dala do obývačky? Ako to myslíš zle, pls podrobnejšie.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?