Na aké svetové strany majú byť orientované izby?

Dobrý deň, chcem sa opýtať, na ktoré svetové strany by mali byť orientované jednotlivé izby?
Odpovedať
najprv treba riesit polohu pozemku pristupy a potom budovat dom...obytne vychod, zapad, juh, spalna napr sever, zapad, vychod...wc, kupelne sever...nie je to dogma ktoru treba uplne dodrziavat ale urobit si to podla potreby...napr ak viem ze mam dieta studenta co sa hra a uci je dobre ak ma izbu osvetlenu cely den...do zachodu a wc nepotrebujem slnko takze sever...v panelakoch je to uplne jedno niekde je napr vsetko na sever :(...
Odpovedať
Profilova fotka
my mame vacsinu izieb orientovych na juhozapad, cize sem cely den svieti slnko - za jedno je to fajn, mas presvetlene vsetky izby, no v tychto teplach je to skor kriz :) spajzu, komoru mame orientovanu na sever, cize je tam prijemne chladno. Spalna a jedna detska je orientovana na vychod, poobede je vsak v detskej uz trochu pritma, co vidim ako negativum, ked sa tam budu deti v buducnosti ucievat alebo hrat. Ake inak suhlasim s tym, co napisal @drevostavba.
Odpovedať
Ja som stravil cast zivota v dome, kde bola kuchyna na juhozapad a bolo tam teplo z varenia a aj zo slnka, preto budem mat vo vlastnom dome kuchynu na sever a jedalen bude mat okno na zapad aj sever.
Odpovedať
Profilova fotka
detske by som dala na zapad , spalnu na vychod (ak mas rada, ked ta budi slnko). komoru, schody, wc, kupelnu na sever. Kuchynu by som nedavala na juh, ale ja osobne ani na sever (vadilo by mi, že tam nesvieti slnko). Ale vela zaleži od pozemku, z ktorej strany maš susedov a tak. :-) .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?