Môžem spraviť zmeny v projekte už po vydaní stavebného povolenia?

Dobrý deň prajem, chcel by som sa Vás spýtať či je možné spraviť zmeny v projekte po vydaní stavebného povolenia, konkrétne mám na mysli posunúť cely dom na pozemku o 1 meter do ľava. Ďakujem pekne.
Odpovedať
@1joz velmi zle polozena otazka....ked mas 100arovy pozemok a dom bude v strede tak 1m nehra rolu, ked stavias v stiesnenych podmienkach je 1m vela... Nie sme znaly miestnych pomerov...najistejsie bude ohlasit zmenu na stavebom urade a pockat na odobrenie....
Odpovedať
@1joz Pokiaľ sa tým posunom nedostaneš do rozporu s predpísanými minimálnymi odstupmi, napr. od uličnej čiary, od hranice pozemku... tak áno. Ale treba to prejsť so stav. úradom, ak nechceš mať problémy s kolaudáciou.
Odpovedať
Aby som bol konkrétnejší pozemok je dlhý 21,5m2 a dom má 17m2 na dĺžku, chcel by som ho posunúť meter od susedov - do ľava, susedia sú moji starí rodičia ktorí s našou stavbou nemajú najmenší problém, ďakujem pekne za rady, určite sa stým obrátim na stavebný úrad.
Odpovedať
@1joz Asi by som to riešila tak, že by som na stavebný úrad doniesla podpísaný od starých rodičov že súhlasia so stavbou 1 m od hranice pozemku. A spýtala sa na úrade, či to takto povolia. Oni ti už potom povedia, ako postupovať. Ak to chceš riešiť bez úradu, tak by som možno posunula len o 0,5 m a to by si možno nevšimli pri kolaudácii. Vyhovorila b som sa potom na to, že robotníci vykopali, urobili a teba ani nenapadlo to ísť premeriavať. Lebo pár cm si nevšimnú, ale meter už áno.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?