Má niekto postavený Bungalov 762 od Euroline?

Prosím vás, má niekto postavený (príp. vo výstavbe, či pred dokončením) bungalov 762 od firmy Euroline Slovakia??? Chceme ho s manželom začať stavať, tak by sme ho radi videli "naživo". Sme zo Žiliny. Ďakujem za info, ak o niekom viete.
Odpovedať
Nikto ho naozaj nestavia??? :-( http://www.eurolineslovakia.sk/Active...
Odpovedať
Ahoj Karinka, presne takyto napad a plan mame i my, este si sice len vyberame projekt, ale ked budu vybrate 2 finalne tak by som to najradsej videla nazivo. Tvoj projekt vyzera dobre, my hladame nieco podobne. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
andrejkam stavia dom - 22. jan o 22:51 Ahojte,stavia alebo býva tu niekto v dome Bungalov 762 od Euroline ? mimi1159 sníva o dome - 23. jan o 09:26 ahoj, tiež sledujem názory, ale veľmi sa tu ľudom nechce písať. domček vyzerá dobre, aj rozmerovo.sú tu aj fotoblogy s týmto domom. musíš to tu pohladať. my sme zatial najposlednejší výber urobili na bungalov 1082, je to niečo podobné a má sedlovú strechu. ked sme sa rozprávali s majstrami o streche valbove su o dosť drahšie. su však krajšie. ale na našom výbere sa mi to celkom páči, teda aj s ohľadom na vonkajšiu fasádu. ta to vlastne úplne zjemnila. andrejkam stavia dom - 23. jan o 13:01 Ahoj mimi....ten Váš projekt je z Euroline?Je pekný a hlavné účelový......s tou strechou máš pravdu,.... valbové sú drahšie.... my sme tiež chceli vymeniť za sedlovú,ale náš "strechár" nás odhovoril,že na takýto typ bungalovu taká strecha pristane...tak to aj ostalo....A kedy začnete stavať? mimi1159 sníva o dome - 23. jan o 13:30 kedy začneme stavať. rozhliadame sa. pozemok je, tak to chceme dobre premyslieť.
Odpovedať
Profilova fotka
duky1 - Dnes o 14:36 zdravim vas,chcem sa spytat ci nahodou niekto nestavia bubgalov 762, v okoli BA alebo TT
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
aj my by sme chceli stavat tento domcek , ak ma dakto foto poslite, bochen452@gmail.com som z okolia NR. chceme stavat s Ytongu, nema dakto rozpocet materialu? alebo aspom podoris s otvormi, na stranke to nemaju. dakujem za kazdu pomoc a radu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?