Kde môžem nájsť dobré projekty a koľko by stála úprava?

Ahojte. Viete mi prosim vas niekto poradit? Hladame projekty "katalogovych" domov, a nejak sa nam nedari. Mozno sme uz aj nejake stranky prehliadli alebo o niektorych urcite este ani nevieme. Alebo vacsinou aj co sme nasli tak nam nevyhovuju tým ze nemaju komoru alebo satnik alebo maju zle rozmiestnene izby. A kolko asi tak stoji zmena projektu?tym ze do neho zasiahneme napr. ze by sme chceli dat inde priecky, alebo nejake zrusit? Je to individualne? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenuela258 www.sixo.sk maju na stranke tiez pekne projekty, neviem, co by stala iba uprava projektu, ale ak by ste s nimi stavali, tak cenu pocitaju tusim z uzitkovej plochy, cize poposuvanie priecok by finalnu cenu nemalo ovplyvnit. veeeela projektov je na www.eurolineslovakia.sk - my sme si tam vybrali projekt a v Sixe nam ho upravili podla nasich predstav.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenuela258 http://projektyrd.zoznam.sk/sk/ http://www.katalogprojektov.sk/ úpravy Vám urobí takmer každý autor projektu. Cena je individuálna, podľa rozsahu úprav. Prajem šťastný výber :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
www.projektyrodinnychdomov.sk aktualne je tam cez 300 projektov - od viacerych projektantov pekne sa da vybrat cez filter
Odpovedať
@lenuela258 osobne sa mi najviac pozdava tato stranka , uz tu spomenuta http://www.projektydomov.com/projekty/ nakolko mi tam pridu projekty rozumne riesene / mam pocit, ze su to vybrane kvalitne projekty od nasich projektantov, ale mozem sa mylit / no a inspiraciu som hladala aj tu www.domzamilion.sk Ide o to, ci hladas nieco "umelecke ", nieco funkcne, alebo nieco hypermoderne.... :) my sme hladali nieco max funkcne a tie dve stranky hraju prim. nakoniec ale nam projekt riesi projektant na mieru, tj podla pozemku / ide ho osobne pozriet a navrhnut najlepsie vyuzitie napr aj svet stran / a cenovo je to za to iste ako katalog. dom / projektanta mame na odporucanie /
Odpovedať
@lenuela258 ked si zratate cenu za katalogovy projekt, plus k tomu priratate situaciu, pripojky inzinierskych sieti, osadenie zakladov do terenu ak nemate krasnu rovinu, alebo ak mate menej vhodne geologicke podmienky a plus tu zmenu ktoru chcete tak sa dostanete na sumu ktoru by ste zaplatili za individualny projekt presne podla vasich predstav. Neoplati sa kupovat nieco co aj tak budete menit, nahodou si pocas vystavby zmyslite ze chcete este nieco zmenit a budete potrebovat dalsi projekt zmeny pred dokoncenim. Zadarmo vam zmenu nespravi ziadna firma ktora ponuka katalogove domy a ako tu uz ludia pisali, zavisi to od rozsahu zmien. Ak by ste posuvali aj nosne steny tak to uz je vazne nezmysel. Poriadne si to premyslite aby ste to v konecnom dosledku nepreplatili.
Odpovedať
@katka888 no ja si myslim, ze velmi dobre sa da zlucit nieco funkcne a zaroven aj moderne. Napriklad http://www.apex-arch.sk/
Odpovedať
@idom tu stranku som nepisala, nakolko mne tam pride dost projektov nie velmi prakticky riesenych a ceny projektov su vyssie ako napr my platme za projektanta. ak niekto hlada nieco menej klasicke, tak tam samozrejme nieco najde.
Odpovedať
@katka888 za malo penazi malo muziky Toto sa slovensky narod nevie naucit a stale kazdy hlada len najnizsiu cenu 8-( Ked by som mal robit individualny projekt za par eur tak by to tak aj vyzeralo.
Odpovedať
@engineerr takisto mozeme tvrdit, ze mamonari sa radi ukazuju tym, ze preplatia na beznych veciach majland, len aby ukazali, ze na to maju. Ja nevidim nic zle v tom, ze si clovek najde kvalitu, za rozumnu cenu.
Odpovedať
@engineerr To máš pravdu, ale bohužiaľ na Slovensku nie vždy platí, čím vyššia cena tým vyššia kvalita :-|
Odpovedať
@adka0029 s tym suhlasim, len je rozdiel v tom ked ma rovnaky projektant spravit rovnaky doma za 1500 alebo za 800 eur. K tym nizkym cenam tlacia projektantov prave ceny katalogovych domov ktore su nastavene dost nizko z toho dovodu ze na tom zarobia aj tak neporovnatelne viac.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@engineerr sikovny projektant si moze kludne pripravit par typov a prisposobat ich poziadavkam. Obdobne ako niektore katalogove. stale ale nechapem, preco si prave k mojmu prispevku dal koment, ze slovac by brala iba to najlacnejsie nehladiac na kvalitu. nikde totiz netvrdim, ze berieme najlacnejsi projekt
Odpovedať
@katka888 zjavne nechapete viacerim veciam. To co pisete v prvej vete je nerealne a zbytocne. Bud budem projektovat katalogove alebo individualne. Na individualny projekt sa neda dopredu nijako pripravit, v opacnom pripade to nie je individualny navrh. Vam bola adresovana len ta prva veta za malo penazi malo muziky. Ostatne uz bolo myslene vseobecne. Myslel som tym to ze apex-arch ma vyssie ceny ako ostatny a asi su si vedomi toho preco si mozu dovolit nahodit vyssiu cenu ako konkurencia. A to ze vas projektant zoberie menej ako za katalogovy dom, tak to ho celkom obdivujem, alebo by som velmi rad videl ako bude vyzerat ten projekt v konecnom stadiu.
Odpovedať
@engineerr prepacte, ale adresovat mi vetu " za malo penazi malo muziky " je z Vasho momentalneho postoja trochu urazlive smerom na moju adresu a aj adresu projektanta, nakolko neviete ani cenu, ani projekt. to by so si nabuduce na Vasom mieste odpustila. napisala som iba nazor, ze je mozne za cenu katalog projektu ziskat individualny projekt. nic viac, nic menej. to, ze si niektory projektant zapina rozumnu cenu za projekt rozumneho domu, este neznamena, ze je fuser. Ceny katalogovych sa pohybuju tiez od do , to neznamena, ze ja platim za projekt 800 e iba preto, ze Vy dedukujete, ze platim menej ako je minimum ceny za katalog projekt. Samozrejme, ak chcem ako sa u nas vravi predumany dom, tak aj cena indiv projektu bude nasobne vacsia. Vychadzala som z popisu zakladatelky temy, ze ma zaujem o nieco jednoduche a prakticke a napisala iba svoj nazor a skusenost.
Odpovedať
@katka888 Tak sa hned neurazajte na kazdej malickosti ;-)
Odpovedať
@engineerr za toho smaila.... odpustam ;-)
Odpovedať
nam sa paci projekt od projat-u
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?