Hotový projekt - potrebujem poradiť,

Profilova fotka
Ahojte. Obdržali sme hotový projekt od projektanta a nakoľko sa v niektorých veciach nevyznám, potrebovala by som poradiť. Prvá vec, čo sa mi nezdá - dohodli sme sa na kúrenie: podlahové elektrické, v projekte však je zapracované teplovodné. Pýtala som sa projektanta, povedal, že to je OK, potom si jednoducho dáme elektrické. Nevadí, že je v projekte iné. Je to podľa vás OK? Ešte by som sa chcela spýtať, či sa niekto vyzná v tepelnotechnickom posúdení - nafotila som to a prikladám, prosím, ak máte k tomu nejaké poznámky, bola by som rada keby ste mi ich povedali, nakoľko sa ja v tom nevyznám :( Dom je podkrovný, zastavaná plocha 161,90 m2. Ďakujem.
Odpovedať
Akoze teraz si mu zaplatila za projekt teplovodneho el.vykurovania a potom zasa budes platit niekomu za projekt priamovyhrevu? Dufam,ze Vam odpocita sumu za projekt kurenia,kedze ho nepouzijete.
Odpovedať
Profilova fotka
ešte to s ním nemáme doriešené, bude robiť nejaké zmeny...takže mu samozrejme navrhnem aj toto. Len že či si myslíte, že je OK ako on povedal - mať projekt na teplovodné a potom mať úplne iný typ... ešte som chcela doplniť info : tepelné straty budovy sú 7,8 kW, ročná spotreba tepla pre vykurovanie 15,4 MWh/rok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?