Firma Mipav

Profilova fotka
Ahojte prosím vás staval niekto s firmou Mipav ? Koľko ste čakali na projekt ? My sme sa pre nich rozhodli , pred dvomi mesacmi sme mali stretnutie s pánom Šimiakom kedy nám povedal že 2-3 týždne a projekt bude hotový po 3 týždňoch nám poslal vizualizáciu robili sme mali úpravu zväčšenie terasy a posunutie okná a prešli od vtedy 4 týždne a nič keď mu volám nezdvíha ,naspäť nezavolá a pred týždňom mi poslal správu že o týždeň pošle úpravene zmeny prešli ďalšie dva týždne a nič .Príde mi to trošku neprofesionálne,ďakujem za každú odpoveď
Odpovedať
Mate z toho zly pocit, zrejme opravnene... a to ste ani nezacali stavat... naco v tom pokracovat a trpnut, ci vam budu dvihat telefon, ked sa nieco po... ? isiel by som dalej..
Odpovedať
Profilova fotka
@kejsix komunikácia z ich firmou je zatiaľ super či už sa jedná o nacenenie niečoho alebo keď mám nejaké otázky len čo sa týka projektanta tak nechápem vôbec . Ísť ďalej ,není problém len čo nezaplatít mu ani za projekt alebo ako ?
Odpovedať
vasa stavba vase peniaze... a neviete riesit situaciu inak ako vyplakavanim na anonymnom fore... dost smutne, presne takych potrebuju 😅
Odpovedať
Profilova fotka
@kejsix ja nevyplakavam 😂len ma zaujímalo že približne koľko trvá vypracovanie projektu a je tu dosť ľudí ktorý cez túto firmu stavali .
Odpovedať
jasne,nie, vobec 😂
Odpovedať
@doda24 dobrý večer, tiež nám projektoval dom a tiež pri úpravách pri projekte sa neskutočne dlho čakalo...toto bol za mňa mínus...no komunikácia s firmou úplne super... možno spomeňte na firme túto vašu skúsenosť. Je to recenzia na zváženie pre nich.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja som bola s prácou p. projektanta, Ing. Šimjaka, veľmi spokojná. Komunikácia s ním prebiehala bez problémov a vždy dodržal termíny. Skôr musel čakať on na môj zápis na katastri. Samozrejme, keď cestuje po celom Slovensku nemôže vždy hneď telefonovať, ale vždy zavolal hneď späť. Ja môžem hodnotiť jeho prácu ako veľmi profesionálnu, čo sa týka odbornosti i prístupu ku klientovi. Hodnotím pozitívne i jeho trpezlivosť pri vysvetľovaní odborných častí projektovej dokumentácie pri jej odovzdávaní, podotýkam v termíne. Ja som zatiaľ s projektantom, obchodným zástupcom (ďakujem p. Demko tiež), s komunikáciou všetkých zamestnankýň spokojná a teším sa na ďalšiu spoluprácu pri výstavbe môjho domčeka.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od doda24:

Ahojte prosím vás staval niekto s firmou Mipav ? …
@doda24 Toto ťažko pochopiť "pred týždňom mi poslal správu že o týždeň pošle úpravene zmeny prešli ďalšie dva týždne a nič" Tak pred týždňom a prešli dva týždne? Inak, boli aj prázdniny, dovolenky, to sa tiež nazbiera, nakopí...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od doda24:

Ahojte prosím vás staval niekto s firmou Mipav ? …
@doda24 Dobrý deň, ja som s pánom Ing. Šimjakom pracovala už na dvoch projektoch. Teraz mi stavajú dom. Za mňa spolupráca s ním veľmi dobrá, aj komunikácia. Nikdy sa mi nestalo, že by nezdvihol telefón. Projekt spravený nad moje očakávania . Ja s ním plánujem spolupracovať aj pri ďalšiom projekte, ktorý sa mi naskytol. Firma tiež super, od cenovej ponuky až po realizáciu, všetko ide tak ako má a ja nemusím nikoho naháňať . Takže za mňa veľká spokojnosť .
Odpovedať
Odomña Velká vdaka panovi Šimjakovi za profesionalitu, ludskost a trpezlivost voči klientovi! Neviem ine povedat ako slušnost, spolahlivost a pomoc. Dom staviam prvykrat ale Neviem byt vdacnejsia za jeho pomoc, rady a uskutočnenie projektu. Tiez si Myslim, ze cela firma skor čakala na moje zmeny...ktorym zakaždym p.Šimjak vyhovel na 100% Tesim sa na vysnivany dom a to aj vdaka nemu Velke Dakujem
Odpovedať
Akosi veľa nových profilov 😂
Odpovedať
Profilova fotka
To je tak doveryhodne, ze to uz zapacha. 😂😂😂😂
Odpovedať
Článok sa načítava...
Staviame dom cez firmu MIPAV. A prosto musím zareagovať všetci sme len ľudia . Ľudia kam sa všetci preboha stále ponáhľate. Keď človek začne stavať dom chce to dávku trpezlivosti a hlavne zodpovednosti. Pán Ing. Šimiak nám vypracovával projekt a zároveň nám vybavil, aj napriek komplikáciám z našej strany, všetky potrebné podklady pre stavebné povolenie. Od začiatku do konca týchto úkonov nám bol k dispozícii a nemôžme povedať na neho ani krivé slovo ani na celú firmu MIPAV. Sú fakt šikovný ,precízny , kvalitný ,spoľahlivý napada ma toľko kladných slov ,ale by sa to tu nevmestilo všetko . Nedalo mi nereagovať na záporne recenzie na pána Ing. Šimiaka a z ľudského hľadiska si ho zastať a teraz ma všetci ukameňujte za to ,že môj profil je nový. Pán Ing. Šimiak nám tak brutálne navrhol dom ,že pecka bomba. Máme špecifický pozemok a tak ,ako nám to vymyslel je brutálne a všetci by ste oči váľali ,ako na takom úzkom pozemku vznikol náš krasny dom. Čiže za mňa ľudia maximálna spokojnosť aj s pánom Ing. Šimiakom aj s firmou MIPAV. S tým,že keď sme dačo nevedeli nám bol vždy k dispozícii a ponúkol nám aj pomoc čo sa týkalo ťahania sieti k domu . Skúste sa všetci prestať stále sťažovať a plakať a miesto toho si doprajte dávku trpezlivosti. Vám by sa páčilo nedostať peniaze za prácu ktorú ste vykonali ? Ľudia premýšľajte troška , poniektorí .
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od werny16:

Staviame dom cez firmu MIPAV. A prosto musím zare…
@werny16 to je fakt trápne,ozaj Vás to baví?Spravím si profil a hned idem vychvalovať firmu ktorú niekto iný kritizoval.Už to je max.nedôveryhodné.Môže sa tu Vás čerstvých zaregistrovať aj 150 a vychvalovať,aj tak to je FAKE.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od doda24:

Ahojte prosím vás staval niekto s firmou Mipav ? …
@doda24 Dobry den, Zacnem tak ako diskutujuci predo mnou, bungalov mi Mipav staval este v 2018. Komunikacia s firmou s damami zo sekretariatu bola ma perfektnej urovni, navazovanie prac a ceny boli vzdy take ako boli dohodnute, kvalitu prac ako laik posudzujem dobre. (Elektrikar z okolia povedal ze krajsie zapojenu elektricku skrinu este nevidel.) Drobne nedorobky/zavady na dome vo velmi kratkej dobe opravili. Ale ten p. Šimjak to bola katastrofa... najslabsi clanok. Vypracovat projekt mu trvalo pol roka, polku nasich zmien zabudol na prvy krat do projektu zapracovat, projekt nam viac krat vratili aj zo stavebneho uradu chybajuce vysky, projekty vsakov, chybajuce opravnenia na vytvaranie casti projektov, Vyhovorky na choroby atd... Po case som zacal davat do kopie p. Demka s ktorym bola lepsia komunikacia. Myslel som ze p. Šimjak sa za tie roky sa uz trocha zmenil... Ak chcete viac info kludne mi napiste sukromne.
Odpovedať
Profilova fotka
@frantisekca presne to isté napadlo aj mňa za jeden deň toľko skvelých recenzií a všetko nové profii 🙈
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jaro313:

@werny16 to je fakt trápne,ozaj Vás to baví?Spra…
@jaro313 Môj zlatý , ak si mysli že toto je fake profil tak ma kontaktuj osobne a nepíš blbosti keď nevieš . My máme len samé výborne skúsenosti s celou firmou MIPAV .
Odpovedať
Kedysi som na tomto fóre, alebo na nejakom inom, písal o tom, že ak tu človek chce napísať nejaký príspevok, musí sa registrovať. Bez toho to nejde. A ak tu, na tomto fóre, nebol registrovaný, nechodil sem, nemal o čom písať, samozrejme, že tu nemal profil. Čiže pred akýmkoľvek príspevkom sa proste registrovať musí, každý to mal raz "poprvé". Ale v tomto prípade je tých profilov akosi veľa, niektoré pôsobia celkom neprirodzene. Aspoň taký mám pocit z toho celého. Celkom podozrivé. Dokonca mám pocit, akoby niektoré mali rovnaký rukopis či spôsob písania.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pochabel:

Kedysi som na tomto fóre, alebo na nejakom inom, …
@pochabel Ťažko veriť, že zrovna v tom čase, sa našlo toľko ľudí, čo hľadali niečo o tej firme, že vygooglili túto tému, zaregistrovali sa len kôli tomu, aby tu mohli písať. Ešte myslím, že minimálne admin pozná IP adresy a podľa svojej úvahy by tu mohol zareagovať. Na druhej strane, je ťažká doba pre stavebné firmy, zákaziek rapídne ubudlo a je teda pochopiteľné, že hľadajú spôsoby, ako dať o sebe vedieť a udržať sa nad hladinou, získať každého, aj potencionálného klienta.
Odpovedať
My máme skúsenosť s touto firmou veľmi pozitívnu. Zrovna nám stavajú domček a teda konkrétne s p. Šimjakom vo fáze riešenia projektu sme boli maximálne spokojný. Profesionál ,vie čo robí, milý a ochotný prístup kedykoľvek som mu volala vtedy mi poradil aj nad rámec dal nám veľa užitočných rád a keď mi nezdvihol zavolal späť a všetko sme vždy vykomunikovali k našej spokojnosti takže s tým čo som si prečítala nesúhlasím a je smutné ak niekto ide očierňovať takto verejne niekoho meno. My vrelo odporúčame celú firmu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?