Eko 104

stavia niekto domček eko 104 :-)
Odpovedať
1
2
6
To by aj mna zaujimalo:) Velmi sa mi paci a je mojim velkym favoritom.
Odpovedať
aj my ho chcme stavat tiez 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gemmel @lucide @gemmel Ahojte, my planujeme ist ho tiez stavat... Dokonca sme si boli obzriet realne rozostavanu stvabu tohto domceka.
Odpovedať
a boli ste spokojni a kolko vysla ta stavba priblizne
Odpovedať
Profilova fotka
My už máme kúpený tento projekt. :) ideme stavať v apríli/máji. Kde ste boli pozrieť rozostavaný?
Odpovedať
eagleye7 - mate ho bez uprav? Ja mam v plane ho o 2 metre natiahnut. Potrebujem vacsiu technicku miestnost...
Odpovedať
cez aku projekcnu kancelariu kupujete projekt? Kolko vas vyjde domcek s upravami?
Odpovedať
Profilova fotka
@quako2 ahoj a davas si cez toho projektanta, ktory tie domy projektoval original, urobit projekt na tu predlzenu verziu?
Odpovedať
Profilova fotka
@eagleye7 ten domcek je kusok od Senca rozostavany. my sme sa spojili priamo s autorom tych domov, stranky domzamilion.sk a projektydomov.com a on nam domcek ukazal. boloi sme velmi spokojny, domcek je vazne chutny, nie velky, ale prakticky
Odpovedať
Zatial mam ten projekt iba rozkresleny doma v PC. Priebezne na nom nieco vylepsujem. Ked bude uplne podla mojich predstav, tak oslovim aj povodneho projektanta + zopar dalsich projektantov "z googla" 8-) Myslim , ze so mnou nebude mat projektant vela roboty. Viem z coho chcem stavat, ake chcem zateplenie, aku sirku obvodovych stien, aky krov... On to bude musiet "iba" prekreslit a OPECIATKOVAT :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@quako2 projekt sme kupili z webu projektydomov.com. robili sme mensie upravy a tiez predlzili o pol metra. Prave ta spjza sa zvacsila. O 2 metre je dost vela predlzit cely dom. Predlzit ho o pol metra nas vyjde plus takych 2000 EUR. priblizne. Ta firma je dost kvaltina a projektant odviedol dobru pracu. Podla mna si si mohol usetrit vela casu quako2. Oni tam presne navrhli zateplenie a ak nieco budes chciet zmenit uz pri stavbe nie je problem. Ked ti to bude robit na mieru, asi projekt bude stat viac.
Odpovedať
Profilova fotka
@tralaluc my sme z vychodu, tak asi nic z pozrietia. nemas nejake fotky z miesta cinu alebo kontakt na toho cloveka?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@eagleye7 mam aj fotky, ale bola to cisto hruba svadba. dokonca aj video som tam spravila ako som prechadzala miestnostami. sice sa ta tehla vedla tehly trosku zlieva, ale da sa z toho nieco vycitat! ;-) okrem toho, musim upozornit na to, na co nas upozornil aj ten autor pojektu- inak naozaj vynikajuci a mily clovek, velmi mily, ochotny a sympaticky - ze ten pan, co ten dom stavia to robi na kseft, teda nie pre seba a niekolko veci riesil nie zrovna ucelovo, prakticky a kvalitne, ale skor ekonimicky a podla toho vyzeral napriklad z latiek pozliepany krov, ktory sa v tomto pripade uz urcite nedal pouzit na pripadne uskladnovanie alebo nebodaj vytvorenie malej izbicky. Ak chces poslem ti fotky aj video mailom, napis mi adresu do IP a vecer ti to mozem poslat, lebo v praci ich nemam. a kontakt na autora projektu, ktory nam obhliakdu zabezpecil, sme mali priamo zo stranky www.domazamilion.sk .
Odpovedať
Profilova fotka
@eagleye7 a o kolko vas vysiel projekt naviac, ked ste ho predlzovali? lebo my to tiez zvazujeme ale nechceme projekt zasa dvojnasobne preplatit alebo tak. lebo ako nam hovoril autor projektu, ak by sme chceli takuto upravu, tak je to veky zasah a v podstate novy projekt, lebo sa to musi akoby cele prepocitat...
Odpovedať
Profilova fotka
@tralaluc poslal som kontakt cez IP. Nebudeme platit naviac ani cent. Pred nami nejaky klient si to dal predlzit (neviem ci on za to platil navyse). No a nam to vyhovovalo, ze nemusel nanovo prerabt cely projekt.
Odpovedať
Profilova fotka
@eagleye7 este predsalen jedna otazka. ten projekt ste teda objednavali od autora projektu zo stranky domzamilion alebo projektydomov.com? nedavali ste to ziadnemu svojmu projektantovi, vsak?
Odpovedať
Profilova fotka
@tralaluc ano, objednavali sme od autora projektu z tych webov. na obidvoch strankach je ten isty autor. nedavali sme to nasmu projektantovi to urobit. mozes sa pytat aj viac. v akom bode ste vy co sa tyka vystavby?
Odpovedať
Profilova fotka
@eagleye7 my budeme zacinat az v auguste. zatial sa nam riesi prevod pozemku a jeho uprava, lebo je to byvala zahradka, takze treba upravit teren, vyklcovat stromy a podobne. my len teraz zvazujeme este ten projekt, lebo vzhladom na sirku pozemku nam zostava potom taky uzsi priestor na prechod auta okolo domu ku garazi, ktoru planujeme za domom. ale tiez sme to chceli minimalne tak o pol metra - mozno aj viac predlzit. ani nie tak kvoli tej technickej miestnosti, ta sa nam zda dostatocne velka, skor sme chceli vacsiu spalnu a kuchynu. takze ten pol meter by sme asi vyuzili na predlzenie splane napravo a predlzenie kuchyne na lavo...
Odpovedať
@tralaluc ahoj mohla by si aj mne poslat fotky aj to video ? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@martin714 samozrejme, posli mi mailovu adresu, kam ich poslem. Video poslem cez uschovnu. :)
Odpovedať
martin714@centrum.sk dakujem :)
Odpovedať
@tralaluc martin714@centrum.sk dakujem :), aky mate rozpocet na hrubu stavbu a na dokoncenie
Odpovedať
Profilova fotka
@martin714 poslala som ti fotky priamo na mail a video posielam cez uschovnu, tak to snad pride v poriadku. co sa tyka rozpoctu, asi ho este nemame. zatial riesime projekt... :) ale moj priatel uz mozno nejaky rozpocet, s ktorym rata ma... :)
Odpovedať
Dakujem, uz to prislo, prave to stahujem, len by som chcel vediet ci za zmestim do 50 000 € bez nabytku
Odpovedať
Profilova fotka
@martin714 uf, tak toto neviem, ale myslim, ze pri rozumnom ekonomickom zmyslani, by sa to mohlo podarit, ci? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tralaluc ahoj tak nad tymto domcekom rozmyslame aj my s priatelom. mohla by som ta poprosit poslat aj mne fotky aj video dakujem krasne moni222@azet.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@tralaluc My takisto chceme tento domcek uz sme viacmenej rozhodnuty, ale bola by si zlata keby si nam poslala nejake foto prip. videiko diki ;) stefanikovaj@centrum.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@stefanikovaj ahoj, nie je problem, len som momentalne par dni mimo domu, takze najskor v pondelol to budem vediet poslat.
Odpovedať
Profilova fotka
@tralaluc uz som Ti pisala posles to prosim ta fotky a videjko aj mne v pondelok dakujem . mail moni222@azet.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@tralaluc Diki to bude vpoho :)
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?