Dá sa postaviť záhradný domček na celoročné bývanie ?

Neviem sa naučiť žiť v garzónke a chcela by som domček so záhradkou na, ktorý som bola zvyknutá. Splním si sen keď poviem, že mám len 40000E. Staval niekto chatku Theta.
Odpovedať
Za tú cenu áno, aj cez firmy resp. živnostníkov. Treba si ale cenu strážiť. Disciplína vo financiách, nie ako Gréci :-D.
Odpovedať
Profilova fotka
urcite...drzim palec
Odpovedať
Profilova fotka
tiež myslim, ze uplne v pohode sa to da :) uplne ta chapem, tiež by ma v garzonke piclo..... Zahradku predpokladam uz mas.... len pozor, v niektorych zahr. osadach nie je napr. cely rok pustena voda - napr. na zimu sa odstavuje apod... Takze si na toto pri vybere daj pozor :) Inak, o jednej zahradnej chatke, ktora je uz aj postavena a je na predaj viem, ale je to okres Senica...Ale prave tam je to bez vody v zime, treba si nosit.... ale su takí, co tam v pohode Silvestruju a su.... :) Takze da sa aj tak, ze kupis a len prerobis, zrenovujes podla svojich predstav..Dole je napr. WC, pivnicka, kuchynka... hore je obyvacka s pieckou na kurenie a hore sa spi pod štítom strechy.. 4 postele tusim.... tato sa predava aj s krasnou upravenou zahradkou napr. asi za 13tis € ...
Odpovedať
Profilova fotka
držím palce..ja verím, že dobrý úmysel s pevnou vôľou dokážu všetko...jasné je, že lokalita ovplyvní cenu (ak záhradku -pozemok ešte nemáš), ale ...sny si treba plniť ! a snívať treba! ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?