Čo poviete na bungalow 883 od Eurolinu?

Profilova fotka
Ma niekto domcek od eurolinu bungalov 883,alebo poznate niekoho?Ako sa vam pozdava?Hladame nieco mensie,utulne.
Odpovedať
Ahoj,mi sme si ho práve objednali z katalogu a celkom sa nám páčil nakoľko sme nechceli stavať horáreň. No a pre našu rodinku úplne stačí.Zatial 3-člennú ale do nového domčeka plánujeme prírastok.A aby som nezabudol objednali sme si ho aj z garážou.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj my sme sa rozhodli pre tento typ, no zatial mame len vybraty z katalogu ale chystame sa do niektorej pobocky eurolinu, a tiez chceme s garazou, kolko stoji projekt?
Odpovedať
Projekt s garážou stojí 33990 Sk.
Odpovedať
Profilova fotka
tak nejak sme pocitali aj my, zatial sme len volali s tym projektantom, projekt spravia za 2-3 tyzdne, potom povolenia a sup do toho, my to robime vsetko svojpomocne, vyjde nam to cca na 1 500 000!
Odpovedať
Aj my budeme, čo sa bude dať, stavať svojpomocne a niečo v projekte pomeníme,čo by nám malo nečo ušetriť,napríklad realizácia stropu nie sklokeramický ale sadrokartón+izolácia+drevotrieska.
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak, lacnejsie a jednoduchsie riesenie, u nas detto, mensie zmeny (so stropom to iste) :-) ! Vraj nemusia menit projekt, iba sa to cervenymi ciarami vyznaci, napr na zachode zrejme zmensime to okno na polovicne ale ze vraj nevadi, v projekte to daju na polku s cervenou ciarou a hotovo, horsie je ked sa poposuvaju steny...uz musia prerobit cely projekt a to moze stat dvojnasobok, vtedy sa oplati nakreslit novy projekt
Odpovedať
Profilova fotka
csicsi to fakt vas vyjde ten domcek na 1500000Sk?videli ste ho nazivo,bjim sa ze bude ta obyvka mala s tou kuchynou,co vy na to?
Odpovedať
My sme akurát zväčšili garáž o 1m do šírky a do dĺžky zarovno kúpelne.Projektant povedal ,že sa zmenia iba kóty v projekte a hotovo.A nad vchod si dáme malý vikier.
Odpovedať
Profilova fotka
vsetko sme prepocitali a dalo by sa to za tolko, ale ked sa pozres do katalogu, tam je cena vlastne za dom na kluc 2 250 000 Sk a viem ako to funguje s tymi firmami, vies DPH, prachy za rychlu robotu, treba murarov zaplatit....takze plus-minus pol miliona ale ked to vybavujes vsetko sam a mas ochotnych muzov v rodine, samozrejme treba aj odbornikov na vsetko ten cely dom sa mi zda az-az ale v porovnani s 3 izbovym bytom aj tak bereme........je fakt malilinka ta kuchynka.....6,4 m stvorc., izby tak-tak, nazivo sme bohuzial nevideli ale presli sme vela projektov a v konecnom dosledku vsade boli take male kuchynky a spajza ani nebola!
Odpovedať
ahojte kocky, ja tiez staviam bungalow z eurolineslovakia, sice nie tento, ale 878 ;-) len som chcela upresnit ze projekt urobia do 5 pracovnych dni. aj ked je pisane pri novinkach ze dodanie projektu do 20 dni, ako je to i v pripade mojho, uz za 5 dni som ho mala hotovy a dnes si idem pon x-) :-D
Odpovedať
Ahoj Zuzzuli, tak to je super, že je to skôr. Mrkla som na ten Váš domček (pekný). Tak veľa šťastia pri stavbe. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, uz mame postaveny ten bungalov 883, akurat robime strechu.Ta kuchyna je mensia, ale aj tak na linku v tvare L staci.Ved velke kuchyne su aj predlzene len o ten stol a volny priestor, cez ktory sa len prechedza.Obyvacka uplne staci, ved dnes sa uz nedavaju velke obyvackove steny, je to take utulne.My sme si nechali aj tu terasku z obyvacky, ale zvacsili sme si dvere na dvojkridlove.Strechu sme si podvysili troska, aby som tam vosla.Pekne tam vysla aj jedna izba v strede.Strop v dome sme dali tramovy.Je krasny ten domcek.neviete sa rozhodnut, nevahajte.Je fakt krasny.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj patricek25. nemohla by si hodiť nejaké foto z vášho domčeku? chcela by som ho vidieť v reále, lebo aj my sme sa rozhodli pre tento dom, ale zatial iba začíname...ďakujem.
Odpovedať
Ahojte, ja mam tento dom na predaj v Košiciach, časť Krasna pri Hornade v novej lokalite na konci Krasnej v pravo, ul na Močidlach, je v stave pre dokoncenim - holodom. V pripade zaujmu ma kontaktujte na č. 0903 561 356.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
kobylka01 - 26. feb o 11:58 Dobrý deň ideme stavať tento bungalov a poprosila by som Vás o nejaké skusenosti, radi...ďakujem -------------------------------------- odpovedajte "kobylka01", nie mne "ooo" :-)
Odpovedať
kobylka01.Ja by som sa pre tento bungalov nikdy nerozhodla kamoška ho postavila a je malý,malý,malilinký!!!!!!!o ničom také malé izby,kúpelna...proste všetko! ;-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte...Aj my staviame B-883 a rad pridam zopar fotiek.Mame hotovu hrubu stavbu ...Urobili sme zopaz zmien,takze je trosku iny ;-)
Odpovedať
no my ho dtaviame akurát sa chystáme robyť krov
Odpovedať
@matkogin ako robite krov? dávate tam betón?
Odpovedať
@katarina104 nie strop bude drevenný na tieto bungalovy je betonovy strop prepych
Odpovedať
@matkogin práve preto, to by som potom stavala radšej poschodový.ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
my davame tiez drevenny, za tyžden nam ho idu robit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?