Bungalow 84 z Prodomu, prosím o vaše zhodnotenie

Čo hovoríte na tento typ domčeku? Mne sa veľmi páči ako je riešený vnútri a takisto aj z vonku. Máte niekto postavený takýto dom? Vyjadrite sa prosím..
Odpovedať
ahoj julo79. Mne sa tiež veľmi páči tento domček. A tiež sme ho chceli stavať. Nakoniec sme si urobili vlastný projekt,lebo sme potrebovali o izbu viac. Inak podľa mňa je super! Bola som sa do takého aj osobne pozreiť a veľmi sa mi v ňom páčilo.
Odpovedať
ahojte. My s manzelom sme kupili projekt bungalow 84 z prodomu a dali sme ho pozriet nasmu stavbyveducemu: Vraj je tam dost zlozitá strecha. Uvidíme, chceme zacat stavat cca do mesiaca.Takze potom Vám dám vediet ako to ide.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Halo, my chceme tiež stavať, páči sa mi dispozične B 84, ale ja by som chcela aj garáž. Neviete, či sa dá pristavať? Dá sa držať tých cien z katalógu aspoň orientačne? Dík za odpoveď
Odpovedať
Ahoj, my sme sa rozhodli tiez pre tento dom. Objednali sme projekt a objavili sme dost cudnu vec. Cena uvedena v katalogu ja 2,7 mil. sk,aj ked sa tam objavuju neuveritelne vysoke sumy za niektore prace, ktore sam urobis za tretinu tejto ceny. A predstavte si, z rozpoctu vynechali tehly. Ano,tehly,ktore su asi najdolezitejsie z celeho projeku. Takze tu cenu mozeme zdvihnut o dobrych 200 tisic. Co je este nevyhdone je fakt velmi komplikovana strecha a obrovske mnozstvo betonu a zeleza ktore sa tam musi pouzit. Ale inac je to fakt velmi pekny domcek, a aj rozlozenie izieb je super, velmi sa nam paci
Odpovedať
Ahojte, aj ja sa pridam s otazkou. Nemate B 84 nahodou postaveny a nejake fotky? Aj ja zvazujem kupit tento projek. Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ahaj ,my mame bungalov 84 uz hrubu stavbu a je to pekny domcek .iskander a na strechu nemusis pouzivat iba beton my mame dreveny strop.
Odpovedať
Ahojte, aj mi sme si vybrali tento projekt - hrozne sa nám páči a samozrejme aj riešenie izieb ale nemôžeme ho stavať ako sme zistili - ústne sme mali info o šírke pozemku 20m ale je to len 17,55m a žiaľ nám tam tým pádom nevojde :-( :-( :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Naozaj sa nikto nenajde, ktor by tu hodil zopár foto??? Tiež sa nam pači bungalov 84 - prosím vás prosíííííím. Inak tí, čo ho už postavili, urobili by ste v tom dome niečo inak?
Odpovedať
naozaj nikto nič?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my už máme projekt doma dva roky a ak všetko dobre dopadne budúci rok začneme stavať a tiež by ma zaujímalo ako to vyzerá už postavené. Budeme robiť nejaké zmeny na zjednodušenie strechy, lebo tá je pekelne zložitá. Naozaj ho nikto nemá postavený???? Prosím :-)
Odpovedať
Hlavne by som ten stlp na terase posunul na kraj a tým by som tu strechu tam robil rovno - bez výseku a ten stlp by nebol v strede okna.
Odpovedať
Článok sa načítava...
http://www.danta.sk/galeria/rd_bungal...
Odpovedať
Profilova fotka
super ďakujem za foto, presne tak ako hovoríš, aj my budeme robiť strechu zarovno bez toho výseku. :-)
Odpovedať
ešte by som možno múr čo je na strane kupelne a izieb dal rovno. Zväčšíš obe izby a nebude tepelná strata z toho trčania kupelne.
Odpovedať
Profilova fotka
mathew08, čo ty si videl náš prerobený projekt? :-D
Odpovedať
Nie nevidel :) ale ak začnete stavať budem vďačný keď mi nejaké foto potom pošlete - som veľmi zvedavý...
Odpovedať
Profilova fotka
jasné, ale skôr ako na jar to nebude :-(
Odpovedať
Ahoj saska, my mame tiez projekt a zacali sme stavat len teraz-momentalne mame len zaklady a uvidime ake bude pocasie. Chceli by sme aspon platnu zaliat do zimy...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mariba, no my sme zatiaľ len v štádiu vybavovania stavebného povolenia, takže ešte dlhý kus cesty máme pred sebou. Tak držím palce nech sa to podarí. :-)
Odpovedať
Ak sa stretnete s nejakým problémom vo výstavbe, tak dajte viedieť, nech sa tomu vyvarujeme. Ďakujeeem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
...co sme my menili na dome bolo to ze sme ho komplet podpivničili a tým pádom sme ubrali šatník v obyvačke a dali sme tam schodisko do pivnice. takisto sme posúvali sĺp na balkóne, zároveň sme zastavali balkonove okno zo spálne na terasu. Plus sme zvačšili predné okná za vačšie dali sme tam sú tuším 120 a my sme dali 150 dvojkrídlové...vyzerá to tak určite lepsie..inak dom som maximalne spokojná...co by som teraz uz nerobila by som nerobila pivnic a strop by som dala drevený
Odpovedať
to seychela: Kde máte postavený ten domček? Máš aj nejaké foto, lebo tu fotoblog založený nemáš :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
seychela a mozem sa spytat ci ste si dali postavit domcek na kluc alebo svojpomocne a kolko vas to vyslo? dakujem...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Mate uz niekto komplet hotovy tento domcek? Chcelo by to nejake foto... ;-) Ako ste riesili kuchynu s 2 oknami? Tiez budeme mat vacsie dvojkridlove okna. Dakujem za rady, pripadne fotky, ktore naozaj pomozu pri rozhodovani... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Bungalow 84 uz mame hotovy :-D
Odpovedať
jéééééj. Ticho závidíme. Máš nejaký album? Mohol by si nahodiť nejaké fotečky. My sme len v štádiu - hrubá stavba,tak by som chcela vidieť ako bude vyzerať náš domček v realite
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
dlho som tu nebol :-( , fotky som pridal. podotykam, dom sme robili montovany a je to neskutocne :-) ..... mesacne naklady na prevadzku cca 50-60 eur
Odpovedať
@simky fotky som pridal, aj ked neskoro, ale predsa ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?