Bungalov do 120 m2?

Ahojte, prosím ak ste stavali bungalov do maximálne 120 m2 zastavanej plochy a úžitkovej 95 m2 cca, pošlite sem pôdorysy alebo poraďte, kde nájdem vhodný. Ďakujem.
Odpovedať
Skúste pozrieť katalógové projekty - Euroline, Ideálne domy, Devlev... Je ich veľa, my sme tiež hľadali a našli sme🙂
Odpovedať
https://www.eurolineslovakia.sk/sk/pr... https://www.eurolineslovakia.sk/sk/pr... https://www.idealnedomy.sk/katalog/bu... https://www.idealnedomy.sk/katalog/an... https://www.djsarchitecture.sk/projek... https://www.djsarchitecture.sk/projek... https://www.djsarchitecture.sk/projek... Tu ich je pár na inšpiráciu. Neviem, čo presne hľadáte, aký máte pozemok, orientáciu, ale možno sa vám niečo zapáči.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fero1821:

Ahojte, prosím ak ste stavali bungalov do maxim…
@fero1821 Zdravim, na zaklade vlastnej skusenosti (mam postavenu novostavbu 130m2 zastavana plocha) a odporucam si najst projektanta, ktory vam spravi projekt domu podla vasich predstav, podla toho aky mate pozemok, ako vychadza slnko, ake velke izby chcete a pod.
Odpovedať
myslim si, ze takychto podorysov je plny internet. nepremyslali ste skor na projektom na mieru? je to investicia ktora sa podla mna oplati, kedze sa projekt presne napasuje na vas pozemok
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petriinika:

myslim si, ze takychto podorysov je plny internet…
@petriinika našli sme presne pôdorys 120m2 10x12 metrov. Nemá význam ísť podľa predstáv keďže nám absolútne vyhovuje. A ak chceme nejakú zmenu, tak ju projektantovi poviem a on ju urobí. Nie sme naročný, že každý roh izby musí byť podľa nás. Mylsím si, že viac už nevymyslíme a aj tak je štandard to, čo sa robí. Spojená kuchyňa s obývačkou, tri izby, technická, kúpeľna a samostatné wc. spálňa so šatníkom. Čo sa tam dá iné vymyslieť pri takom rozmere neviem. :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fero1821:

@petriinika našli sme presne pôdorys 120m2 10x12 …
@fero1821 Tak projektant by mozno vedel nieco vyspekulovat, osobne tiez som skor za individualny projekt, pretoze dom stavias len raz, tak osobne nie som za to aby sa robili nejake kompromisy ked je to na cely zivot.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?