Bungalov 333+g verzus Dům v akabie

Profilova fotka
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na Váš názor na tieto dva bungalovy. Ktorý by ste si vybrali? Pri bungalove 333 sa mi páči rozumné oddelenie dennej a nočnej časti a tiež dostatok úložného priestoru a pri druhom dome zase myšlienka samostatnej kúpeľne pri detských izbách a podľa mňa je tam aj lepšie riešené umiestnenie technickej miestnosti a prechod do garáže. Určite by sme niekde vymysleli aj malú špajzu.
Odpovedať
Profilova fotka
@patkaaa tak mne sa ovela viac pači bungalov333. pači sa mi jeho jednoduchy podoris.ako si pisala je denná čast oddelena od nočnej. ja osobne nemam rada vyklenky( dom iba predražuju).priestor je pekne využitý. mne celkovo pride ten druhy dom taký chaotický. všetko je v nom rozhadzane na jednu aj na druhu stranu a všade sama chodbička. určite bungalov333 ;-)
Odpovedať
@patkaaa bungalov 333 - ten druhy je velmi chaoticky , vela stien, chodieb
Odpovedať
Profilova fotka
@mariasola @katka888 Ďakujem, utvrdili ste ma vo výbere, dlho som mala vybratý 333, tak asi pri ňom aj ostanem. Len určite tam vymyslím aj prechod do technickej miestnosti z domu.
Odpovedať
ja mám podobný ako B 333 ale miesto spodnej spálne mám už garáž a tak mám dom o šírke 14m a hore je jedna detská izba a jedna spálna. Kedže pozemok máme len 18m široký.. jednoduchosť je ovela krajšia.. ale myslým že by som v tomo B 333 riešil len obyčajne sedlovú strechu a nie takú velbovku, je zbytočne zložitá. A tiež odporučím nad kuchynou a obývačkou strop nezakrývať a nechať pekne vyšší strop, bude to perfektné.. :)
Odpovedať
prechod do garaže cez technicku miestnost + male WC by som zmenšil a urobil vyklenok v kuchyni na vstavanu linku :).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?