Aký dom postaviť na 5 árový pozemok?

Profilova fotka
Dom 1 Bungalov 765 eurolineslovakia Dom 2 Kompakt 46 Dom 3 Optimal 1039 - najviac sa mi asi tento pozdáva
Odpovedať
ja osobne by som si vybrala bungal 765 paci sa mi z nich najviac. tie dva sa mi nepacia vzhladovo moc :-)
Odpovedať
My mame zatial pozemok vo vymere 3.75á (budeme este dokupovat do 5á), mame Dom 21PLus G od Kombiprogramu.Pozri ich stranku, je to bungalov s garazou.Mam fotku v albume :-) .
Odpovedať
keby som si ja mala vybrat tak urcite Optimal, ale kedze moj priatel z poschodakom nesuhlasi, tak by to bol Bungalov 765, ale zavisi to aj od prostredia kde budete staviat, ci su tam len bungalovy, alebo aj poschodaky, a ci su to klasicke domy alebo by tam taky Optimal 1039 vzhladom nekrical.......my mame tiez 5á pozemok a ideme staviat Bungalov 19 od Prodomu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za odpovede a názory , určite pomôžu , tam kde budeme stavať sa savajú rozne domčeky ,bungalovy aj poschodové , sú to uplne nové dve ulice v Stupave :o) asi zrealizujeme ten Optimal :o)
Odpovedať
Optimal bude super :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to je nová ulica, bolo tam vydané územné rozhodnutie. Treba pozrieť, do územného, či taký dom, ako je Optimal, tam vôbec môžete postaviť, pretože v niektorých lokalitách je možné stavať domy max s obytným podkrovím a Optimal nie je obytné podkrovie, ale plnohodnotné poschodie. Určite si to preverte, pretože inak tam ten dom nepostavíte!
Odpovedať
Profilova fotka
Tak a rozhodli sme, projekt Optimal 1039 je už kúpený. Tak teraz už budem len čerpať z vašich rád a odporúčaní.
Odpovedať
Profilova fotka
mi staviame na 292m2 dom rozmerov 9,7x 8m, s podkrovým, sedlovou strechou. Bola som aj naživo v podobnom dome úplne postačí pre nás 4-roch. A mámé aj výbeh, terasku,predzáhradku..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobry den ako ste spokojna s domcekom co by ste na nom menili ? je krasny urcite sa vam vnom byva teiz sa rozhoduejme pren
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?