Ako riešite umiestnenie kuchyne?

Chcem sa spytat ako riesite kuchynu.Ja som ju chcela mat smerom tak aby som videla pred dom teda kto k nam prichadza.No teraz mame taky projekt ze kuchyna je spojena vzadu s obyvackou a maju spolocny vychod na terasu.Co na to hovorite?
Odpovedať
@stanuska3105 mali sme do ulice,teraz mame do zahrady,konecne nebeham ako dostihovy kon v lete ked vynasam veci na terasu,staci 4 kroky a som s kavou vonku.
Odpovedať
@atlaska A do ulice mas ake izby?No aj tuto by to tak malo byt kuchyna s obyvkou a tam spolocny vychod na terasu.Paci sa mi aj to ze budem vidiet pri vareni na deti ked sa budu na dvore hrat.
Odpovedať
@stanuska3105 Ja mam atipicky dom, do ulice mam len garaz a vstup - ale tym padom mame uplne ticho v dome.Ano vidiet na decka , varit a pit kavicku naraz je velka vyhoda. A nebehaju hore-dole hned pri kuchyni sanapiju,vezmu jablko....Co som sa nakriaka kolko bolo doma natahaneho piesku,kym dobehli do kuchyne,alebo som musela ja ist za nimi, nazad do kuchyne, nazad odniest im jablko.......a ked sme grilovali ani nevravim kym sme povynasali,pohare,taniere, salaty,pecivo,maso..........cez jedalen, obyvacku.....
Odpovedať
@samorast Dakujem.Konecne sa nasiel niekto kto mi to schvaluje.Je to tento isty domcek akurat je z boku.Trosku väsci bude chceme aj technicku miestnost.No znamy je trosku daleko.My sme s Puchova ale bodlo by nam to veru lebo nemam predstavu ze ake to bude.
Odpovedať
@samorast Myslela som si ze odpovedam k domceku bungalov 333.Tak pre informaciu je to ten akurat je z boku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?