Vodomer s možnosťou príjimania meraných hodnôt

Zdravím, viete niekto poradiť vodomer, ktorý by mi v šachte meral odber vody a mohol by som si hodnotu odčítavať cez mobil resp. iné zariadenie. Mám komplikovaný prístup k šachte. Dík
Odpovedať
Profilova fotka
@gordonblue https://sk.nbwatermeter.net/smart-wat..., ale dodávateľ vody Vám musí dať súhlas
Odpovedať
Profilova fotka
@gordonblue https://www.pstehlik.cz/prezent/Elekt... ak vodari nepovolia impulzny clip-in (napr. ako plynari), tak vlastny vodomer s impulzmi a odpocet https://novavoda.sk/kategoria-produkt...
Odpovedať
Profilova fotka
@gordonblue https://www.rehau.com/sk-sk/akciova-p... RE.GUARD s aplikáciou budeš mať prehlad o všetkom
Odpovedať
Ja len doplnim, ze suhlas netreba, ak "svoj" vodomer s dialkovym odpoctom umiestnite za "oficialny" vodomer. Kludne aj do objektu, ak medzi vodomerom v sachte a privodom do objektu nieje odbocka. Vtedy vladtne nemusi byt ani "dialkovy", odcitate ho lokalne a nahlasite. Nasledne nahlasujete stav podla "svojho" vodomeru, pripadny rozdiel sa dorovna pri vymene. Neviem, ci to takto moze byt vsade, ale vyriesil som to tak u kamarata a ziadny problem s tym nik nemal.
Odpovedať
@jan45 žiadny kontakt z toho čínskeho linku nefunguje. viete poradiť ako sa tam na niekoho živého viem napojiť a komunikovať?
Odpovedať
Profilova fotka
@gordonblue https://www.smartvodomery.sk/bytove-v...
Odpovedať
Profilova fotka
@gordonblue https://www.bola.sk/vodomery potrebujes vodomer s impulznym citacom (reed), dalsia moznost smart vodomery. najlacnejsia vlastny vodomer na pristupnom mieste.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?