Podpísať zmluvu s alternatívnym dodávateľom energií?

Má niekto z Vás skúsenosti s alternatívnymi dodávateľmi energií? Teraz sa už liberalizoval trh s plynom, dávnejšie to platí o elektrickej energii, nečítal som však veľa pozitívneho v danej veci, preto váham, či podpísať zmluvu.
Odpovedať
no hlavne alternativni dodavatelia maju maloodberatelov na haku respektive uspora je vemi nizka az ziadna ... ale mozno ich zacneme zaujimat a strhne sa konkurencny boj :-) neviem ci uz ponukaju zvyhodnene baliky ked sa zoberie plyn+elektrina od jedneho, to by mohlo byt zaujimave ... taky CEZ tu robi celkom ofuky a kazi ceny nasim nemonopolom :-)
Odpovedať
@kriloter úsporu mi dal chlapík na úrovni jednej platby ročne pri plyne a 2/3 platby ročne na elektrine... takže není to ani na 10%. O ČEZe viem, hlavne pri plyne im robia problémy, ale som rád, že sa niekto do toho pustil - sem tam treba dať vedieť, že ľudia z elektrárni a plynárni nemajú vždy pravdu... len hľadám niekoho, kto by mi takéto úspory potvrdil..
Odpovedať
SPP nakupuje od rusov, ktori idu zdrazovat, CEZ kupuje na burze. Problem je v tom, ze ruske ceny zahybu aj cenami na burzach. Objavila sa mi v schranke nejaka akcia, ze ked sa upisem (asi) na 2 roky tak mi daju nejaku vyhodnu cenu. Takze to pre mna znamena - neupisovat sa nikomu, asi to este bude zaujimave pred topnou sezonou. Ze vraj vypovedna doba 2-3 mesiace? Nejako som po tom este nesiel. ..
Odpovedať
je mozne, ze sa to uz pohlo, uz to chvilu nesledujem ... ved porovnaj si ceny za kWh a kubik (ci kJ ci v com sa to teraz udava) a vyjde ti kto je najlacnejsi ... tam je to len o cene, nema byt v com inom rozdiel, akurat to mozu skomplikovat zakamuflovat ako to uspesne uz roky robia nasi mobilni operatori, ze sa v tom diva svina nevyzna ... oddychove volne prenesene a neviem ake minuty ... jedoducho, ak by mi jasne nepovedali kolko zaplatim za mernu jednotku poslal by som ich do prdele
Odpovedať
z mojho pohladu ide o nahananie biznisu a provizii pre konkretnych dealerov energií. Konkretne: behom 2 tyzdnov u nas zazvonili dvaja rozni ludia, ktorí tvrdili, ze majú na starosti náš dom, čo sa týka lacnejšieho plynu. Prvého som vypočula - dostala som iba vizitku s menom, ale všeobecne zmluvne podmienky na prestudovanie som nedostala. Druheho som teda nepustila ani poriadne k slovu a porúčala som sa...
Odpovedať
Tu si pozri porovnanie cien dodávateľov. Plyn www.VyhodnaEnergia.sk/plyn Elektrina www.VyhodnaEnergia.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?