Koľko stojí vodovodná prípojka?

Dobrý deň, Prosím Vás koľko stojí cca vodovodná prípojka komplet...?( vodomerná šachta,vodomer, pripojenie ,práca + ostatný materiál) Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kopal rucne a pouzil betonovu skladacku cca 180€ osadza sa nasucho bez malty, vodomer ti osadia vodarne - poplatok si nepamatam
Odpovedať
Profilova fotka
Ak si dobre pamatam vykop 5€/m (120cm), sachta 180€, trubka HDPE DN32 0,7e/m, chranicka 1€/m, pripojenie vodarmi 150€. Aj ked to nevyzera je lacnejsie dat na celu hadicu chranicku ako ju obsypavat pieskom :).
Odpovedať
150e za pripojenie? aj dnes alebo toje z davno minulych cias? pocula som 270e..
Odpovedať
Treba počítať so sumou okolo 400 - 500 eur- vykop pre šachtu a k verejnému vodovodu, vystavba šachty, polyetylén, chránička, pripojenie na verejný vodovod. Najdrahšia položka je montaž a osadenie vodomeru - 272 eur! Skoro som odpadla.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamakaja 2 roky je tomu, urcite to zavisi aj od dodavatela.
Odpovedať
vsak len to posledne ,potrebujeme,ale hroza,tiez som sa zhrozila ,konkurencia kde si????hed by isly dole ceny
Odpovedať
Profilova fotka
@mamakaja keby len ceny, ale mozno aj spravanie. Ked som sa chcel pripojit v oktobri, zahlasili mi, ze v 4Q uz nepripajaju. Vravim, ale uz mam objednany bager. Odpoved "ked ste si mohli dovolit ten dom, bager pre vas nebude problem". Dalsi rok mi nevedeli ani povedat, kde presne maju ruru. Kym som ju nasiel http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m... zahlasili, ze maju fajront a pridu az v pondelok. Lenze nam sa 2m jama zaplavovala kazdu minutu vodou a padala. Musel som ich uprosit, ze to urobia vo svojom volnom case (za odmenu samozrejme). 15:00 koncili pracu 15:05 dosli za 30 min boli myslim prec.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?