Ako napísať žiadosť o prípojku na 380V?

Dobrý den. Vie mi niekto poradit ako mam napisat ziadost , ked chceme navysit odber elektriky z 220V na 380V? Teda trojfazovy odber. :-) Ďakujem pekne za odpoveď.
Odpovedať
obrat sa na elektrarne - na informaciach by ti mali povedat, je dost mozne, ze na to existuje tlacivo
Odpovedať
Podla toho odkial si, resp. akeho mas dodavatela energie ( distributora energie, nie elektrarne, tie energiu vyrabaju ) pozri si ich web stranku a na nej najdes elektronicke tlaciva ziadosti a zaroven popis co musis splnit, ked ziadas o konkretnu sluzbu resp. zmenu . Ak si neporadis , na zakaznickej linke ti poradia a pravdepodobne to tlacivo poslu na mail.
Odpovedať
Neviem, z ktoreho si okresu, ja som isla do zakaznickeho centra a tam som vypisala tuto ziadost. http://www.sse.sk/scrapl/ziadost_a_vz... Pracovnik elektrarni prisiel na obhliadku (neboli sme doma, tak len nechal zastrceny listok vo dverach), pozrel rozvodnu skrinu pred bytom, napisal vyjadrenie, ze zvysenie odberu z 220 na 380 V je mozne. Oficialne postou nam prislo schvalenie ziadosti, nova zmluva o pripojeni a sek na zaplatenie 124 eur.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
môžem sa opýtať, a keď ste prechádzali z 220 na 380V nepotrebovali ste povolenie od správcu bytovky? (byterm, osbd?)
Odpovedať
Žiadosť ti zašlú mailom ak zavoláš na infolinku alebo sa dá stiahnuť zo stránky SSE. Povolenie od správcu potrebuješ, pretože je to zásah do stupačiek a teda zasahuješ do spoločných priestorov. Povolenie ti správca vydá, no u nás je potrebný nadpolovičný súhlas vlastníkov bytov - na základe toho nám správca vydal povolenie, ktoré nám nakoniec bolo na nič, pretože sme zistili, že už na 380 V napojený sme.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?