Rusovce alebo Jarovce na kúpu domu?

Ahojte, chcela by som poprosit o radu, ktoru dedinku by ste poradili na kupu domu. Ake tam je dopravne spojenie, su nejake zapchy tymto smerom? ktora z dedin je vyznamnejsia, cize v ktorej je lepsia obcianska vybavenost? ide mi hlavne o skolku, zakladnu skolu, lekarov, obchody. Mame 3 male deti, tak hlavne kvoli nim chceme ist prec z BA, ale zas nie moc daleko. toto sa nam zda znesitelna vzdialenost od BA. Vdaka
Odpovedať
@jinxi obe su to mestske casti BA, co je velka vyhoda, je to mesto so vsetkymi svojimi vyhodami, vratane MHD a sucasne to nie je mesto :) Ja by som bola skor za Rusovce, myslim, ze je tam vsetko z toho, co si vymenovala. Je to jediny smer (plati to iste aj pre Jarovce, je to jedna cesta), kde do BA nebyvaju ziadne zapchy.
Odpovedať
Dopravne je tento smer veľmi dobrý, je jedno, či sú to Jarovce alebo Rusovce. V Jarovciach je ZŠ aj MŠ, praktický lekár pre dospelých, 2 zubné ambulancie, potraviny Teta. Pošta aj pre Jarovce je v Rusovciach, tam je aj viac ambulancií, pomerne dobre zásobená Jednota, nejaké obchody, samozrejme ZŠ aj MŠ. My bývame v Jarovciach, za Rusovce by som nemenila, pretože uprednostňujem väčší kľud, tu je ešte taká "dedinská" atmosféra. Nemám problém zájsť si do Rusoviec na poštu, chodím ale autom. Detskú lekárku budeme mať čoskoro v Petržalke (teraz ju máme podstatne ďalej, blízko bývalého bydliska), na nákup chodíme väčšinou do Kittsee alebo Brucku, alebo do petržalského Tesca. Odporúčam spraviť si "výlet" do oboch, trochu sa poprechádzať, poobzerať. Tiež máme 3 deti, pre mňa ale občianska vybavenosť nebola až taká dôležitá, nakoľko si tak-či tak vyberáme na základe iných kritérií, než je vzdialenosť od bydliska.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?