Máme kúpiť pozemok do L?

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu, máme možnosť kúpiť pozemok- je v tvare L, to znamená, zpredu prístupová cesta šírka 6mx 40m /tam by bola len strieška na auto a trošku lúky/, a potom štvorec 16,6x17m, je to dosť malé,ale bola som sa pýtať na msu - stavba je vhodná na staveb.pozemok,pozerám domčeky cca 7,5m x 10/12m/. Dalo by sa tam podľa Vás reálne stavať,myslím dostať sa s autami pri stavbe,atď. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
@anib preco by sa nedalo? ak vam taky pozemok staci a aj urady dali kladne stanovisko, tak nie je problem.. Ak sa obavas, ako budu chodit nakladiaky a pod, tak si zavolaj nejakeho sofera, co jazdi s velkym autom, nech sa vyjadri. My mame velmi komplikovany prijazd - je len 3m siroky, plus do riadneho svahu a ulica je tiez len cca 3 metre. Z dvoch betonariek nam odmietli vozit, ale tretia do toho sla.. Nebolo to o tom, ze sa neda, ale o tom, ze staci chciet.. Tak isto vsetky vacsie auta - doviezli nam bojler - dodavka, nejaky Citroen jumper, sofer odmietol vojst a vysmaril mi ten bojler na prijazdovu cestu, veeeelka ochota. A na druhy den nam doviezli strk, auto velke, zrkadla musel sklopit, aby nesuchal po plote, sofer bez problemov to zvladol, este aj srandovat stihal..
Odpovedať
@akvi ahoj musim ti dat za pravdu, vsetko zaleyi len na ochote, nie je sofer ako sofer, ja som napr. zvladla soferovat dlhu dodavku a este k tomu cuvat do kopca. Prdelku som mala stiahnutu, tak ze by mi tam nedostali ani zastruhany vlas, ale zvladla som to. Vysledkom mojej driny soferovacej boli asi tri herpesy na puse. Tak vela stastia.
Odpovedať
aj my mame pozemok do L-ka. a parkujeme na s 2 autami na sirke asi 6m vedla seba 8-) a domcek mame 7,5 x 10 a v zadu bude iba zahradka, nieje to velky pozemok cca 410m2 ale na kosenie a robotu az az :-p vsetko sme furikovali, bo k nam nic sa nezmestilo kvoli vysokemu napatiu, ale aspon vieme co sme si porobili sami to mame,...drzim palce :-D
Odpovedať
nám by uplne stacil,výhodou je,že je o 2 domy vyššie cez cestu oproti mojim rodičom,vyrastala som tam, mam záhradku u našich 500m2 pri potoku,dedinka blizko mesta,teraz som na sidlisku v byte :-S
Odpovedať
@anib ahoj, tak potom nemas o com rozmyslat. skuste si to este nechat prejst hlavou a rozhodnite sa spravne. Elenka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?