Rezacka

Ahojte, chystam sa polozit dlazbu do chodby, pod krb a do kupelne, spolu asi 7m2 a obklad asi 4m2, dlazba aj obklad budu nejake klasiky 30x30cm z hobby marketu. ktoru rezacku by ste odporucili?, po tomto moja rola obkladaca skonci :) mam aj Metabo KGS 216 takze teoreticky mozem len tam vymenit kotuc. Za normalnych okolnosti by som si ju pozical ale bude to rozkuskovane na viac dni. Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@hubo737 ziadnu, obloz zaklad a na dorezy si na 1-2 dni pozicaj z ramirentu profi rezacku. Najomne je 13 euro/den.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@hubo737 ziadnu, obloz zaklad a na dorezy si na 1…
@mgx vdaka aj to je riesenie, takze tie za 60€ by vydrzali max tych par m2 a bol by to boj ?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od hubo737:

@mgx vdaka aj to je riesenie, takze tie za 60€ by…
@hubo737 Sám píšeš, že neplánuješ viac obkladať, tak načo budeš skladovať roky zbytočne ďalšiu haraburdu. A navyše lacnejšie si požičiaš niečo, s čím aj presnejšie vieš pracovať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hubo737:

Ahojte, chystam sa polozit dlazbu do chodby, pod …
@hubo737 súhlas s predchodzími príspevkami. Ale ak by si predsalen túžil po lacnej a celkom tuhej rezačke, tak ja som bol prekvapený veľmi dobrou a presnou prácou aj s gresovou dlažbou s rezačkou z merkury marektu https://www.merkurymarket.sk/vrobok/r.... majú ju vo viacerých veľkostiach. Ja som nadmieru spokojný.
Odpovedať
AKo pisu vyssie, pozicat a vratit. Ak silou mocou chcete kupit, hned po praci sa da predat na Bazosi. Popripade kupit nieco na Bazosi.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od epto:

AKo pisu vyssie, pozicat a vratit. Ak silou mocou…
@epto no vidíš, ja som iného názoru.. čo je doma, to sa počíta. Rezačka nestarne a pokojne ňou môžeš rezať aj o 20 rokov. Keď máš na ňu miesto. A že bude mondernejšia? Pochybujem, že o 20 rokov lepšia a lacnejšia.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@epto no vidíš, ja som iného názoru.. čo je doma,…
@zicher O 20 roky si 4d mobilom urobíš sken, ten vo formáte .xdu pošleš mailom do shopu, vyberieš si vzor a ešte v ten večer budeš mať na pľaci kontajner s presnými rozmermi. V druhom kontajnere bude humanoid, čo ti to cez noc uloží.... S tej rezačky bude relikvia 😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@epto no vidíš, ja som iného názoru.. čo je doma,…
@zicher ja som na tom rovnako. Zo vsetkeho naradia, co som si ku stavbe kupil som nepredal ani len vrtak. Niektore naradie je samozrejme dobre mat doma (pila, vrtacka, flexa, bruska, hoblik..). Jedine co zrejme predam je "zirafa" na brusenie SDK - lepsie sa mi brusi rucne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@zicher O 20 roky si 4d mobilom urobíš sken, ten…
@frantisekca no vidíš, ja si to odrežiem doma sám a nebudem k tomu potrebovať ani skener, ani humanioda, ani logistiku, ani nikoho, kto ma bude presviedčať, že takto je to lepšie..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?