Plávajúce podlahy Wittex

má niekto podlahy tejto značky v kuchyni? nerada by som totiž delila dlažbou už beztak nie veľmi veľký priestor kuchyňo - obývačky. Alebo máte niekto v kuchyni plávačku keď aj inej značky? skúsenosti, rady, tipy ;-) Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
witex su dobre kvalitne podlahy, viem ti poslať bližšie info, a do kuchyne by som skôr dala podlahu odolnu voči vode. laminat nejaky označeny ako vodeodolny. ;-)
Odpovedať
Ďakujem, no ako som zisťovala zdá sa mi, že tá konkretné od witex - dub ambiente šedý, dočítala som sa, že je odolná voči vode..ak máš presnejšie info budem rada :-)
Odpovedať
@smajliicka Witex môžem len odporúčať - mám ich v každej izbe, dokonca aj v kuchyni, ja som si túto značku vybrala na základe vlastných skúseností z predchádzajúceho bývania, tiež sme mali parkety tejto značky a takisto aj v kuchyni, takže naozaj sa nemáš čoho obávať :-) Sú síce drahšie, ale tá kvalita stojí za to :-)
Odpovedať
Ďakujem :-) no my veľmi ani iný výber nemáme keďže sa jedná o zmluvného partnera developera, ale tak som rada, že keď už sme takto obmedzení v tomto smere, že ide o kvalitu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?