Má niekto v dome dva rôzne typy podlahy?

Profilova fotka
ahoj, mate niekto v dome 2 rozne farby podlahy? mame totiz poschodovy s otvorenou drevenou galeriou, tak rozmyslam ze hore na poschodie by skor pasovala taka farba ako bude galeria. dole bude tmavohneda. dakujem
Odpovedať
@kobercek1 My máme dve. 3 izby na 2NP + jedna na 1 NP majú svetlú podlahu. V obývačke je tmavá, schody tmavé. Kuk fotoblog.
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr tvoje fotky som uz davnejsie okukavala :) len mi to teraz netuklo, budeme mat podobne schody (len na opacnu stranu a sirsoke) a budu mat asi taku farbu ako cela galeria cize dub a vychadzat budu asi z takej tmavej podlahy ako vasa. neposobi to rusivo? ja som si to pokresila do sketchupu ale neviem ako to bude posobit nazivo. no a teraz rozmyslam dat este aj horne podlazie v dube, cize z galerie bude vidiet obe podlahy.
Odpovedať
@kobercek1 Čo či nepôsobí rušivo? Tmavé farby? Všeho s mírou. ;-) Opticky zmenšujú priestor. Schody som chcela tmavé, aby boli v kontraste so stenou a stropom, ktorý je zo svetlého dreva. A aby tam tých drevených odtieňov nebolo veľa, tak som dala podlahu a schody rovnaké. Sedačku šedú a skrinky v obývačke tiež buď šedé alebo borovica masív, aby ladili so stropom. Ešte nie som rozhodnutá a hlavne nemáme ani "haka".
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?