Akú podlahu k dverám vo farbe orech?

Profilova fotka
prosim, potrebujem surne poradit. vyberame podlahy do domu a zacinam byt z toho zufala. velmi sa nam pacia dvere vo farbe orech. pripajam aj link: http://www.masonitecz.com/laminovane/... ale nevieme aku podlahu k tomu aby to vyzeralo dobre a zaroven aby to nebolo priliz tmave. problem je, ze este netusime aku dame kuchynu. mame spojenu obyvacku s kuchynou a nechceme sa dostat do stavu, ze to budeme mat priliz prekombinovane. aku podlahu by ste dali k tymto dverom. ale samozrejme, je tu aj moznost zmenit dvere:) aj ked ine sa nam nejak nepacili. dakujem velmi pekne za kazdu radu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my máme dvere vo farbe orech a podlahu sme dali Dub Andersen (Classen) a listy budeme mať vo farbe orech.
Odpovedať
@poiuz Tie dvere sa mi nepáčia, vyzerajú lacno ako z Číny. Dvere z masívu, z drevených dosák, dobre tlmia zvuk, sú pekné, tradičné a stoja len 60 eur. Ak si dáš svetlú podlahu, môže ti to presvetliť miestnosť oproti tmavej podlahe. Svetlé (pastelové) farby ladia spolu všetky. Drevené dvere sú svetložlté.
Odpovedať
Pre inšpiráciu: http://www.stavebna.sk/grafika/dvere/... http://www.artzone.sk/data/foto-web/d... http://www.nabytokmirek.sk/media/cata...
Odpovedať
My mame orech a podlaha nejaka sedohneda a biele listy-pozri do albumu
Odpovedať
Na fotkách sú dvere bez laku. Po nalakovaní sa zvýrazní štruktúra dreva. Borovicové sú pekné, smrek neodporúčam.
Odpovedať
@radopp :-D :-D :-D :-D Pomaly sa uz aj bojim otvorit chladnicku.......
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?