Ako zamaskovať ryhy na podlahe?

Prerábame u svokrovcov dom a v hostovskejizbe,ktora bola pouzivana max. 1x do roka sa nam pri prenasani nabytku poskriabala podlaha :-( podlaha ma sice pat rokov ale ako som uz pisala ze ta hostovska izba sa takmer vobec nepouzivala takze inak je ako nova...len pri stahovani nabytku sa poskriabala...a manzel odmieta kupit novu...mate nejaky trik ako tu ryhu vyplnit?cast ryhy zakryjem nabytkom,kvetinacom a pod. no nieco bude predsa len viditelne...poradte :-)
Odpovedať
korekčným tmelom na lamináty.
Odpovedať
existuje niečo aj na drevenú podlahu? Ak áno, kde sa to dá kúpiť? Na niekoľkých miestach máme poškodené-poškrabané drevo. Ďakujem za radu.
Odpovedať
@daniela15 skús v obchode s farbami možno to existuje aj na drevo, ale drevo sa zvyčajne prebrusuje, tie minipiliny alebo ako to nazvať - prach z brúsenia - sa zmiešajú s lakom a tým sa špára vyplní.
Odpovedať
kým niečo nevymyslíš, tak v Hornbachu predávajú fixy v rôznych farbách na zatieranie škrabancov na nábytku... odskúšané, dobré, lacné, rýchlo hotové, kto nevie, že to tam bolo škrabnuté, si ani nevšimne....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@stanislava111 ahoj koľko víde taká fixa cenovo a kde je vlastne hornbach díky
Odpovedať
Hornbach je v Blave.... ale od vtedy som kúpila aj v LIDLi... stpjí to cca 2 eur.... sú rôzne odtiene.... :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?