Plotové stĺpiky na zemných vrutoch - prístroj na ich skrutkovanie

Ahojte, plánujem si postaviť plot bez betónových základov. Stĺpiky s priemerom 38 alebo 48 chcem napojiť na zemné vruty a zaskrutkovať jednoducho do zeme. Nemusím kopať jamu, vŕtať do zeme alebo používať betón. Stĺpiky sa dajú zaskrutkovať aj ručne, ale nakoľko sa jedná o poriadne dlhý plot chcem ich do zeme zaskrutkovať prístrojom ktorý prikladám na fotke nižšie. Viete ako sa tento prístroj volá? Kde ho kúpim? Tu je aj linka na youtube ako sa s ním pracuje. https://www.youtube.com/watch?v=ZFKu5...
Odpovedať
Neviem koľko chceš robiť stĺpikov, ja som mal 14 urobených za 3 hodky , ale mal som dosť kameňa v zemi, tam kde kameň nebol trval 1 ks max 5 min. , mal som vyrobené také vysoké Téčko s kolíkom. Neviem ako sa to volá ale pozri sem http://www.zemneskrutky.sk/pouzita-te...
Odpovedať
Profilova fotka
Ako sa pri tom zaskrutkovavani dodrziava kolmost??? Jeden vrta a druhy pozera ci ina finta... aby neboli jeden cihii a druhy hota ;-)
Odpovedať
Na fotke je závitorez, asi prispôsosobený na tento účel...
Odpovedať
Profilova fotka
@matusb nuz vrtat a betonovat nemusis, ale co ta stoji jedna skrutka ? Mna ten napad so skrutkami pri mojich 100m plota velmi rychlo presiel :)
Odpovedať
wolodymyr: odhadujem stačilo by upevniť vodováhu na ten závitorez, prípadne pozri video na youtube. dedo758: ďakujem za identifikáciu, dúfam že to nie je príliš archaická vec a podarí sa mi ho kúpiť! majkoj: skrutky som videl v inzercii na nete ak si dobre pamätám priemer 38mm po 3,30.
Odpovedať
Archaická určite nie je... :-) nový stojí od 1000€
Odpovedať
Profilova fotka
@matusb mozno nejake kratke, ale na taky bezny plot 160-180cm ak to ma nieco vydrzat potrebujes 60-70cm. A tie stali ked som hladal cez 10€ a ja mam 42 stlpikov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?