Oplotenie pozemku

Ahojte,potrebovali by sme oplotiť stavebný pozemok-dočasne. Máte tip kde na západnom,prípadne strednom Slovensku kúpiť čo najlacnejšie stĺpiky a pletivo?
Odpovedať
https://www.google.sk/search?q=lacne+...
Odpovedať
trubky ocelove 42 mm priemer som zohnal za 12€ 6 m dlzka (z toho vysli 2 x 2.5m + 1 m odpad) a pletivo cca 2.4 €/bm 1.8 m vysoke pozinkovane pletivo. Lacnejsie uz nie je nic. Nekupujte poplastovane pletivo (su tam tensie priemery drotu).
Odpovedať
Skus pozriet aj vykup zeleza, ja som takto kupil za symbolicku cenu original stlpiky, dokonca boli natrete farbou, chce to vsak cas obehat vacsie zberne v tvojom okoli.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tiež kupovali 6 m rúry , narezali , navarili matky na drôt , natreli ,dali štuple a šup ich tam . Plus poplastované pletivo.
Odpovedať
Profilova fotka
A že to nie je malý pozemok ! stĺpik každých 2,5 m spolu nejakých 115 sĺpov :-) na každý tri matky , ku každému vyvŕtať dieru do zeme cca 0,5 m a samozrejme betón . Spotilo sa tam každú hodinu 8 chlapov v dĺžke trvania cca 8 hod. :-D
Odpovedať
@stowasser Toto je najidealnejsie, bohuzial bol som vo viacerych vykupoch zeleza a nepredali. Jedine tie mensie lokalne vykupy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?