Bránky a plot pred domom. Aké rozmery zvoliť?

Zdravím, poradte prosím: sú rozmery dvojkrídlových brán 3200 al. 3300mm šírka, bráničky 1000mm šírka a priestor pre kontajnery na odpad 1600x1000mm dostatočné? Akú výšku oplotenia a brán pred domom zvoliť?
Odpovedať
Tu spodnu branu nedavaj az do rohu, lebo v zime ak nasnezi, sa to bude tazko otvarat, nechal by som tam aspon kusok medzeru. Ja preferujem vacsi rozmer bran, zalezi aj od toho, aka je siroka ulica, aby nebol problem, ak ti tam niekedy v buducnosti pojde nakladne auto (nikdy nehovor nikdy..).
Odpovedať
Profilova fotka
Vysku brany by som volil podla frekventovanosti cestnej komunikacie pred plotom,zalezalo by mi hlavne na tom ci je ulica slepa alebo volne prejazdna ci menej alebo viac frekventovana pri viac frekventovanej a prajazdnej by som volil od 1500MM az cca 1800mm pri menej frekventovanej a neprejazdnej éd 1400-do 1500 mm zalezi ci plna kovana a s akou vyplnou a tiez ci chcete aby vam bolo vidiet do dvora alebo nie sirku brany by som volil od 3500mm do 4000mm lebo sem tam sa stane ze nejaky nakladak vam nieco dovezie a nevojde do vnutra,a vysku od zeme od 70-100MM . :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?