Vytopený byt

Ahojte, neviete mi poradiť ako postupovať, do rána nám vytopilo byt z batérie, pod ktorou prasklo kolienko, ktoré spája batériu a inštaláciu v stene...vydulo nám podlahy na chodbe, v šatníku a v obývacej izbe + steny sú navlhnuté...máme poistenie od aegonu - dom komplet, nemáte s nimi niekto skúsenosti? myslíte, že nám škodu preplatia? Ďakujem všetkým za akékoľvek info...
Odpovedať
Profilova fotka
Hlavne im treba nahlásiť škodovú udalosť.Koľko vám uhradia závisí od toho ako máte postavevú poistku.Ak máte na novú hodnotu tak by mali všetko uhradiť.Mať poistený dom neznamená mať poistené zariadenie.
Odpovedať
Profilova fotka
hlavne si zavolaj poistovaka na obhliadku pred opravou, vsetko si pofot.
Odpovedať
nam sa stalo pred 2 mesiacmi podobne, zlomil sa ventil v kuchyni na privod vody k umyvacke riadu, ktoru sme este nemali zabudovanu. v celom byte okrem kupelne 5 cm vody. my mame csob poistovnu, do 48 hodin prisiel poistovak na obhliadku, pofotil vsetko aj to co predpokladal, ze sa ukaze neskor /vstavane skrine zo spodu/, nariadil vytrhat podlahu v celom byte a po tyzdni prisiel znova na obhliadku a fakt este tyzden nasiakovali steny, zdulo nam aj omietky okolo balkonov ;-( . kupili sme odvhlcovac, co siel non stop 2 tyzdne a tento vikend nam zreparovali cely byt majstri, tak sa tesim ;-) ..akurat cez vikend chceme posielat blocky, fakturu do poistovne, tak som zvedava. viac menej nam vysvetlil, ako to oni preplacaju, tak nieco sa oplati rozpoctom a nieco na faktury. drzim palce a pevne nervy..stavaju sa aj horsie veci, toto je len materialna hodnota. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?