Stále sa kúri

Dobrý deň. Je to neuveriteľné ale my stále v paneláku kúrime.Novo zateplený dom, nová kotolňa. Patríme pod správcu, ktorý má v meste v správe viacero panelákov. Dá sa stým to vôbec niečo robiť? Poraďte, ďakujem.
Odpovedať
@sr00073 Dá, zastavíš si radiátor. :-p Máte vlastnú kotolňu? Tak sa dohodnite, že vypnete kotol. Čo s tým má správca? S vašou kotolňou? Tú si spravujete a riadite sami. Ak sa dohodnete, že nebudete kúriť ani v januári, tak nebudete kúriť. Možno je to automat, ktorý prikúri, keď klesne teplota pod nejaký limit. Prihlás sa, že máš záujem spravovať kotolňu a budeš to riadiť ty.
Odpovedať
jedne by kuril, druhy nie :) treba sa dohodnut, ak je to nove tak isto to nieje este doladene a tym padom treba dat pripomienku ...treba doladit, dohodnut
Odpovedať
@sr00073 co my na Streche s tym mame robit? Staci zdvihnut telefon a zavolat spravcovi. Pravdepodobne mate kotol na automatiku, pravdepodobne tam nieco nefunguje. Ked tam nie je automat, vybrat sa do kotolne a kotolnikovi vysvetlit, ze Halooo, uz je jun!!! Asi lopatou :-p
Odpovedať
@sr00073 dá keď zavoláte jemu a budete to riešiť s ním...prípadne domovník nech vypne kotol...
Odpovedať
Tiez by som to riesila so spravcom alebo domovnikom a to nemate vlastne radiatory alebo tak?
Odpovedať
u nás zastavíme kurenie z ctz ventilom a hotovo -ale neni kazdemu pristupný
Odpovedať
Profilova fotka
@sr00073 treba to oznámiť správcovi bytov a keď ti vadí, že máte moc teplo v byte, tak si zastav radiátory a máš. No isto by som to riešil aj so správcom, aby ste nemuseli veľa doplácať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?