Sbd- vlhkosť v byte

Profilova fotka
Dobrý večer, aj nám plesnivéju steny v panelakovom zateplenom byte a už to nebaví. Začalo to 2 roky dozadu a už to bývame 7rok. Bývame na 8/8. Vyvetram a vetram a vetram a aj keď varím mám otvorné okno na vetracku, mame sušičku, a všetky tie veci robím ako je uvedene na nete o vlhkosti a vlhkosť klesne na 50-55 a o 30 min je znova na 65-70%. Aj cítit aký chlad ide zo steny. A odvlhcovac skoro ide v kuse. A na stene stale pribúdajú mokré flaky a to nielen v rohu. Dali sem urobiť aj termoviziu kde nám zisitli tepelne mosty!! Podla mna je zle celé zateplenie a tiež strecha! Len teraz aký postup zvoliť ? Nahlásiť vec na SBD a čo potom ? Už má niekto skúsenosť že to opravili a pod? Alebo ako to opravit svojpomocne? Ďakujem za info.
Odpovedať
...7 prispevkov pod vami mam podobny prispevok🤔... ...v byte kde sme momentalne to vlhne enormne.. ...odvlhcovac bezi v detskej cely den,a nazbera skoro 0,5lvody,len v 1nej izbe,ostatne su O.K. ...ja len k tomu vetraniu...mne sa v byte osvedcilo vyvetrat2Xza den (...riadne otvorit okno cca8minut)...inak zbytocne vychladne a aj navlhne nábytok,a to bude zrejme ten problem.
Odpovedať
Profilova fotka
@radusko01 áno videla som, Ďakujem aj za radu. Ja som skôr chcela vedieť či niekto to riešil s SBD a ako sa to poriesilo. Keďže aj termovizia ukázala tep.mosty.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?